annonce

Danske singler har talt: humor er det vigtigste karaktertræk

Webportalen FindEnKæreste.dk har spurgt ind til, hvad der tiltrækker danske singler og svaret var klart og tydeligt, at humor er den vigtigste egenskab, når vi skal finde os en mage.

Læs mere hos FindEnKæreste.dk, hvor du også finder en komplet oversigt over danske dating sider.

På baggrund af en omfattende undersøgelse foretaget af FindEnKæreste.dk, hvor fjortenhundrede danske singler er blevet spurgt ind til, hvad de tiltrækkes af, er det tydeligt, at vi i høj grad får efter det indre, når vi skal finde en kæreste.

Undersøgelsen er foretaget ved hjælp af et spørgeskema, hvor de adspurgte kunne krydse af ved 26 karaktertræk. Respondenterne kunne frit sætte adskillige krydser, hvis der var mere end ét karaktertræk, som var vigtigt for dem.

Til sidst i spørgeskemaet kunne de adspurgte tilføje yderligere karaktertræk, hvis de vurderede, at der manglede et. Brugernes egne bud kan du få et kig på lidt længere nede i artiklen.

Danske singler går efter det indre

Spørgeskemaundersøgelsen viser, at det især er de bløde værdier, det indre, der tiltrækker danske singler.

Humor (88,1 %), loyalitet (78,8 %) og omsorgsfuldhed (76,8 %) indtager top 3 på listen over de mest tiltrækkende egenskaber og bekræfter dermed påstanden om, at det er de indre værdier, som er de vigtigste, når vi dater.

Det er der dog ikke udelukkende det indre, som tæller hos de adspurgte danske singler, men først på 8. pladsen finder vi en af de mere overfladiske værdier. 53,9 % pegede på ’flotte øjne’ som værende tiltrækkende.

Nederst på listen over de mest tiltrækkende egenskaber finder vi popularitet (2,6 %), rigdom (2,1 %) og modspil (1,4 %). Det øger altså ikke nødvendigvis dine chancer for at finde en kæreste, hvis der er masser af penge på kontoen, folk kender dit navn og du er på tværs.

Disse karaktertræk manglede ifølge respondenterne

I slutningen af spørgeskemaet havde de adspurgte mulighed for selv at byde ind med karaktertræk, som de fandt tiltrækkende, men som manglede på listen. Herunder får du et lille indblik i nogle af de bud på tiltrækkende egenskaber, som brugerne sendte ind:

•Skal være sexet

•Kemi

•At vedkommende hviler i sig selv

•Ingen børn

•Sundhed

•Karrierebevidst

Enighed hos begge køn

Selvom der ikke altid er enighed mellem mænd og kvinder i de danske hjem, er der bred enighed i sagen om, hvad der er tiltrækkende ved en anden person.

Både mænd og kvinder nåede nemlig til enighed om en top tre, som bestod af humor, loyalitet og omsorgsfuldhed. På fjerdepladsen placerede mænd venlighed, imens det for kvinder var vigtigere, at partneren var betænksom.

Undersøgelsen bekræftede også fordommen, at mænd går mere efter det ydre, end kvinder gør. 64 % af mændene var enige om, at flotte øjne var vigtige, imens andelen af kvinder som var enige, blot var 52 %.

Kvinderne i undersøgelsen vægtede desuden omsorgsfuldhed væsentligt højere end mændene, som til gengæld placerer intelligens højere oppe på listen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.