annonce

Danske top modebrands

Selvom Danmark kun synes som en lille plet på det store verdenskort, så er det lille land ikke uden betydning. Især i modebranchen slår danske brands igennem og viser, at det ikke er landets størrelse, som skal definere succesen og mulighederne for dem.

Vi har samlet 3 danske top brands, som ikke lader sig skræmme af store internationale modebrands med stor rækkevidde og fordele. Disse 3 danske brands har nemlig opnået stor anerkendelse i Danmark og ikke mindst i udlandet på et meget konkurrencepræget marked. Du kan læse med nedenfor, hvis du er interesseret i, hvad de hver især har gjort for at blive et af Danmarks top brands.

H2o

Måske kender du allerede til det karakteristiske 3-farvede logo: blå, grøn og rød på deres kendte badesandaler, men ikke til H2o 's cool og nytænkende styles. Så er det i hvert fald på tide, at du bliver præsenteret for deres kreative og moderne kollektioner.

En vild rejse

H2o er et brand, som har mange år bag. Brandet blev nemlig etableret helt tilbage i 1982 af Jens Knud Lind, og har været på den vildeste rejse lige siden. Du kender måske allerede ovennævnte badesandaler, men H2o er meget mere end det.

Brandet blev stiftet med en brændende vision og mission om at skabe sportstøj i en fantastisk kvalitet, hvor der ikke blev gået på kompromis med hverken funktionalitet, komfort eller holdbarhed. Det må sige at have lykkedes for H2o, som gennem årene har udvidet deres kollektioner ved at få mode og sportstøj til at gå op i en højere enhed.

H20 tager afsæt i skandinaviske design i sammenslutning med brandets eget skabte univers, hvor man finder livlige farver, striber og innovative snit. Alt i alt formår H2o at forny sig år efter år med deres cool designs, som bliver revet ned fra hylderne i Danmark og Skandinavien.

HALO

Halo er en af de nyeste skud på stammen i danske top brands, men bestemt ikke mindst. Hvis du er helt vild med funktionelt råt tøj, så er dette brand lige noget for dig.

Komfort og funktionalitet

HALO startede op i 2015, selvom ideen og Halo's dna går helt tilbage til 1981, hvor Helge Petersen startede det innovative sportsbrand Newline ud fra sin erfaring fra militæret.

Inspirationen til deres kollektioner får de fra de danske specialstyrker, som resulterer i cool slidstærkt, behageligt og funktionelt tøj, som rammer rigtig kollektion efter kollektion.

Det er ikke kun sportsverden, som har fået øjnene op for brandets lækre styles. Også i modebranchen ser man deres styles, hvor folk hiver tøjet ind som en fast del af garderobeskabet til hverdagen.

Halo skaber tøj til dig, som elsker tøj med høj grad af performance og funktionalitet, men også til brug i hverdagen. Når du først har prøvet tøjet, vil du ikke bruge andet.

Rains

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Rains , kan vi garantere, at du har set brandets populære puffer jacket og ikoniske regnjakker ude i gadebilledet.

En revolution for regntøj

Rains er et dansk succesfuldt tøjbrand, som er skabt med tanke og kærlighed for det danske klima. Men selvom det danske tøjbrand er skabt med øje for Danmark, så forhindrer det ikke udlandet i at tage Rains’ fantastiske designs til sig. Det resulterer i, at Rains nu er at finde i 30 lande og er eskaleret på meget få tid.

Det innovative brand så sit lys i 2012, hvor grundlæggeren Daniel Brix Hesselager så et hul i markedet mellem regntøj og mode. Rains regntøj blev etableret med et brændende ønske om at skabe regntøj, som ikke blot skulle være praktisk. Det skulle også være design, som også var moderne og smukt at se på.

Rains er inspireret af de danske vejrforhold og den skandinaviske minimalistiske designtradition. Med 171 dage med nedbør i Danmark er det væsentlig, at ens overtøj er tilpasset dette. Hver lille detalje på deres styles er nøje gennemtænkt, og intet er overladt til tilfældighederne, hvilket gør dem førende indenfor udvikling af regntøj og overtøj.

Munk Store

Er du nysgerrig på, hvilke designs de 3 danske top brands skaber, så kan du hoppe ind på Munkstore.dk. Hos Munk Store finder du altid de populæreste og nyeste design fra de tre danske top brands - H2o, Halo og Rains.

Det kan være en jungle at finde rundt i nye trends og tendenser i modeverden. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Hos Munk Store er vi altid med på noderne og har altid de nyeste trends på vores side, så du ikke behøver at skulle skænke det en tanke - bare smæk benene op og nyd vores webshop og vores top brands.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.