Business

Flere og flere vælger at tage på kroophold, hvor de kan opleve rammer, der kan byde på blandt andet fantastisk natur, kulinariske oplevelser og meget mere.

Virksomhed

Rold StorKro

Adresse

Vælderskoven 13, 9520 Skørping

Telefon

98 37 51 00

E-mail

Roldstorkro@rold.dk

Webside

https://rold.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 12. okt 2018

Danskerne elsker kroophold - hvorfor?

Vi kender det allesammen. Der er ikke noget mere rart og befriende, end at kunne tage på eventyr og komme lidt væk fra den stressende hverdag. En hverdag fyldt med pligter, gøremål og et stramt program, som til tider kan blive en anelse anstrengende. Det er her, at vi danskere trækker stikket og smutter på ferie eller weekendophold. 

Mange vælger at valfarte til udlandet i håb om at få nogle gode oplevelser samt den tiltrængte pause fra en hektisk hverdag. Her er det muligt at nyde varme himmelstrøg under solen med en drink i hånden, jage de bedste tilbud i fantastiske storbyer eller være hurtigst på ski i snedækkede landskaber. Der findes altså et hav af eventyr, som man kan tage på, men de er oftest tidskrævende og lidt dyrere løsninger.

Hvad med Danmark?

Selvom udlandet byder på en masse oplevelser, som kan være sværere at finde herhjemme, så er der faktisk rig mulighed for at tage på eventyr inden for Danmarks rammer. Tit og ofte glemmer folk nemlig, at det er muligt at se nye sider af ens eget land, da man er blevet så vant til egne omgivelser. 

En ferie i eget land? Typisk vil man i den forbindelse tænke på en sommerhustur eller en cykelferie, men faktisk er kroophold blevet noget, som flere og flere danskere tager til sig. Kroopholdet er blevet lidt af en “darling” for danskerne, som begiver sig ud på opholdene overalt i landet.

Et stk kroophold med det hele, tak

At tage på kroophold er en anderledes måde at tage på ferie eller weekendtur på i Danmark, og så er det ovenikøbet for alle aldre og typer. Så der findes faktisk ingen undskyldninger for ikke at prøve det selv. 

Et kroophold kan byde på kulinariske oplevelser, smukke naturoplevelser, samvær med de nærmeste, musik, hygge og meget mere. Der er faktisk ikke det, som man ikke kan opleve på et kroophold, og det er netop det, der gør opholdene så attraktive.

Et kroophold i skønne naturomgivelser

Rold StorKro er blevet populært hos danskerne, da der her kan opleves en natur, som sjældent kan ses andre steder. Den natur, som kroen er omgivet af, er helt unik, og det er altså derfor muligt at få nogle unikke oplevelser på gåben, på cykel og meget mere i naturen. Kroen tilbyder blandt andet også på en guidet tur gennem Rold Skov hver søndag. Idyl, ro og perfekte naturbilleder er blandt andet noget af det, som de mange besøgende karakteriserer stedet med.
 
Udover en unik natur, så byder Rold StorKro også på omgivelser, der er perfekte til dig, som søger samvær, hygge og gode stunder sammen med dine nærmeste, og stedet er blot en af mange årsager til, at danskerne i stigende grad holder af at tage på kroophold. Hvis du vil tage del i danskernes kærlighed til kroophold, så er et besøg hos Rold Storkro bestemt det værd.
Nyheder udvalgt til dig