annonce

Danskerne tager fodboldrejsen til sig

Flere og flere danskere vælger at erstatte eller supplere den traditionelle sommerferie med en fodboldrejse.

Fodboldrejsens popularitet har været stigende igennem de seneste år, og der er ikke noget, der tyder på, at denne tendens vil ophøre foreløbigt. I denne guide giver vi dig svar på en række af de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med fodboldrejser: hvad er fordelene ved en fodboldrejse, hvilke hold er oplagte og populære rejsemål, og hvad kan du forvente dig af en fodboldrejse med LA Travel? Læs med og find ud af, om din næste udlandstur skal gå til en af højborgene i europæisk fodbold.

Fodboldmæssig topkvalitet

Selvom superligaen indimellem byder på seværdig fodbold, må vi se i øjnene, af Danmark ikke er det ideelle sted at bo, hvis man er fodboldentusiast. Der er relativt langt mellem de virkeligt store stjerner i dansk fodbold, halvtomme stadions er mere reglen end undtagelsen, og kulturen omkring klubfodbold kan være lidt flad.

Helt anderledes forholder det sig i nogle af Europas andre lande, hvor fodbold har en ekstremt høj status. Det gælder blandt andet England, Tyskland, Italien og Spanien. Disse lande kan være stolte af en helt magisk fodboldkultur, som selvfølgelig hænger sammen med, at de bedste fodboldspillere i verden spiller i disse lande. En fodboldrejse til eksempelvis den spanske La Liga eller den engelske Premier League er altså en rejse til en fodboldoplevelse på et helt andet niveau, end vores hjemlige liga kan præstere.

Udover fodbold i topklasse hænger fodboldrejsens popularitet også sammen med, at fodboldrejsen kombinerer en fodboldkamp med en storbyferie. Rejsen vil typisk vare to-tre dage, så du kan bruge tiden rundt om den valgte fodboldkamp på at shoppe eller opleve byens seværdigheder.

Danskerne elsker engelsk fodbold

Det er især den engelske liga, der tiltrækker danskerne. På en liste over danskernes favoritdestinationer på fodboldrejser ligger Liverpool FC nummer 1 og Manchester United nummer 2. Hele fem engelske klubber ligger i top 10.

Premier Leagues tiltrækningskraft skal selvfølgelig forklares med det høje fodboldmæssige niveau. Premier League regnes normalt for verdens bedste liga. Men danskernes begejstring for engelsk fodbold kan også skyldes den helt særlige stemning, der knytter sig til sporten i England. Det var netop i England, fodbold blev opfundet, og England går under kælenavnet ”The home of football”. Englændernes kærlighed til fodbold kan mærkes overalt, og på kampdage vil både stadion og resten af byen være på den anden ende af spænding og kærligheden til hjemmeholdet. Det er noget, man som fodboldfan vil have stor glæde af at opleve.

Tag med LA Travel på fodboldrejse

Tårnhøjt fodboldniveau, suveræn fodboldkultur og en masse seværdigheder i nogle af Europas største og fedeste storbyer. Det er noget af det, der følger med, hvis du booker en fodboldrejse.

På en fodboldrejse med LA Travel bliver du desuden sparet for meget af den besvær, der normalt er forbundet med det at booke en rejse. Du skal bare vælge en fodboldkamp, du gerne vil se, og så sørger vi for at booke kampbilletter, fly og hotelovernatninger til dig og dine rejsepartnere. På grund af vores kontakter i branchen kan vi ofte skaffe gode tilbud på rejsen, således at en samlet fodboldrejse bliver et billigt alternativ til at arrangere rejsen selv. Hvis du ønsker det, kan vi også være behjælpelige med tips og vejledning i forbindelse med rejsen, da vi har lokale agenter placeret i mange af vores destinationsbyer.

Vi har rejser klar til alle de største kampe i Europas bedste ligaer samt de store internationale cups og landsholdsturneringer. Hvis der er et bestemt hold, du ønsker at se, men som ikke kan findes i listen over udbudte kampe, kan du også altid prøve at kontakte os. Så vil vores rejsekonsulenter strikke et tilbud sammen til dig, så du kan få lov at se dit yndlingshold i aktion.

Besøg www.latravel.dk for at se alle tilbud på fodboldrejser til Europas topligaer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.