Business

Som virksomhedsejer bør man sørge for, at ens ansatte arbejder under de bedste vilkår.

Virksomhed

Nordjysk Stilladsudlejning A/S

Adresse

Troensevej 19K, 9220 Aalborg Ø

Telefon

98 15 20 33

E-mail

nsu@nsustillads.dk

Webside

http://www.nsustillads.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. jun 2019

De bedste arbejdsvilkår til dine ansatte

Er man virksomhedsejer eller leder af den daglige drift i en virksomhed, så er det uundgåeligt, at det indebærer en hel del ansvar hele vejen rundt. Her skal der sørges for, at de ansatte først og fremmest trives på arbejdspladsen. Dernæst skal de også have de bedste forudsætninger og rammer for at udføre deres arbejde på bedst muligt vis, og så de skal ligeledes kunne tilgå de bedste materialer.

En optimering af disse tre punkter vil altså være en garanti for kvalitet hele vejen rundt. Du vil nemlig stå tilbage med ansatte, som yder deres maksimale, fordi de netop trives, og ansatte, som i hvert tilfælde vil gå op i, at arbejdet også bliver udført på bedst mulig vis.

Udover en flok glade ansatte, som yder deres bedste, så er det altså også med til gavne virksomheden på længere sigt i og med, at det både skaber stabilitet og kvalitet.

Optimer arbejdsforholdene

Arbejder din virksomhed med håndværk af forskellig karakter, hvor det er nødvendigt at anvende stilladser, så er der her en god mulighed for, at arbejdsforholdene kan optimeres. Det er nemlig yderst vigtigt, at der opereres med kvalitetssikret stilladser.

Dette skyldes, der kan være særlige risici eller konsekvenser forbundet ved at arbejde på eksempelvis høje bygninger eller lignende. Netop derfor er det essentielt, at de ansatte kan begå sig på sikre stilladser.

Lej dine stilladser

Hos Nordjysk Stilladsudlejning er der mulighed for at leje lige præcis de stilladser, der på bedst mulig vis kan benyttes til den kommende opgave. Det er nemlig sådan, at der sjældent er en opgave, der er ens, og det indebærer altså, at man er nødt til at tilpasse sig opgaven og dens forhold hele tiden. Der er forskel på, om du har brug for et stillads, der hjælper dig med at arbejde ved høje bygning eller et stillads, som er anvendeligt ved ujævnt terræn.

Mulighederne er mange, men en ting er sikkert. Ved at leje stilladser som eksempelvis industristilladser eller søjle/ergo murerstilladser til den kommende arbejdsopgave hos Nordjysk Stilladsudlejning, er du garanteret den bedste løsning på markedet.

Her vil du nemlig få kompetent rådgivning og service hele vejen rundt. Derfor kan du med fordel udarbejde løsninger til opgaven i sammenråd med Nordjysk Stilladsudlejning, så du allerede fra start af vil være helgarderet i forhold til udførelse af opgave samt sikre dig, at dette sker inden for lovgivningens rammer.

Du vil derudover også få den bedste løsning i forhold til sikring af dine ansatte, således de kan arbejde under sikre og trygge rammer, der optimerer deres arbejdsindsats hele vejen rundt.

Nyheder udvalgt til dig