Business

Mad er et univers, som åbner op for mange døre.

Virksomhed

Chefs World

Telefon

57 87 04 00.

E-mail

kundeservice@chefsworld.dk

Webside

https://www.chefsworld.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. maj 2019

De rigtige kokkeknive til dit køkken

Mad er med til at samle venner og familie både ved restaurantbesøg og lignende, men specielt også i hjemmet. Man skal dog behandle sine råvarer med respekt og benytte sig af kvalitets udstyr som eksempelvis gode kokkeknive.

Hav respekt for dine råvarer

Verden tilbyder uanede mængder af gastronomiske oplevelser, som er forbløffende og imponerende. Mad er ikke kun med til at få kroppen til præstere og fungere, som den skal, det er en kunst for sig. Passioneret og dygtige kokke over hele verden eksperimenterer og udvikler hver dag nye retter med nyfundne ingredienser. Der er dog også mange mennesker over hele verden, som nyder at bruge deres fritid i køkkenet. Det er tilmed et frirum for mange, hvor der er plads til kreativitet på et helt andet niveau, end man måske oplever til hverdag.

For at skabe udsøgt og velsmagende mad, så skal man huske at respektere sine råvarer. Kød, fisk og grøntsager har alle forskellige behov og kræver forskellige teknikker, så man kan få skabt de ønskede gastronomiske oplevelser for en selv og ens gæster. Det hele starter et så simpelt sted som med ordentlige kokkeknive.

Hvad karakteriserer gode kokkeknive?

Det vigtigste, når man går ud og investerer i nye kokkeknive, er at huske at tænke over ens egne behov. Hvis ens profession er kokkefaget, så er det klart, at man har brug for knive i et langt større omfang, end man har hjemme i sit eget køkken. Man kan dog have følgende faktorer med i sine overvejelser, når man skal ud og købe nye kokkeknive:

- Form

- Vægt

- Skæft

- Knivblad

- Størrelse

Hvis man er ny indenfor faget i madlavning, eller man måske aldrig har undersøgt ens muligheder, så kan man starte blødt ud. Hvis man til start investerer i en stor og en mindre kokkekniv samt en santoku kniv, så er man allerede godt på vej. De er alle alsidige modeller, der vil kunne dække langt de fleste af ens behov.

Vedligeholdelse er altafgørende

Når man går ud og investerer i kvalitets kokkeknive, så kan man i en vis grad også forvente skarpere og mere holdbar knive. Hvis man dog ønsker at bibeholde holdbarheden og kvaliteten af ens kokkeknive, så er vedligeholdelse altafgørende. Den første løftet pegefinger er til alle dem, som fejlagtigt vælger at komme deres knive i opvaskemaskinen. Gennem rigtig vedligeholdelse så vil knive forblive skarpe og lækre i meget længere tid end ellers.

En anden ting, som flere undervurderer, er at slibe sine kokkeknive med jævne mellemrum. Disse få, men vigtige forbehold, sikrer dig muligheden for at være kok i eget hjem gennem de bedste køkkenredskaber.

Nyheder udvalgt til dig