annonce

Dem skal du se: Aalborgs nyeste børneforestillinger

I Aalborg er vi så heldige at have vores egne teatre, og ifølge publikum, er byens nyeste, Teater Nordkraft, kommet godt fra start med deres børneforestillinger.

I modsætning til byens andre teatre præsenterer Teater Nordkraft en ny og udfordrende scenekunst for store som små, der ønsker at blive en kulturel oplevelse rigere. Man kan meget vel betragte det som et vindue til omverdenen, hvorfra publikum overraskes og mødes i et virvar af tankevækkende og nærværende scenekunstnere. Indenfor sidder børn og voksne og følger troligt med i de eventyrlige historier, der formidles.

Aalborgs kulturcentrum

Teater Nordkraft er et forholdsvis nyt teater, eftersom det ikke blev etableret før 2010, da Jomfru Ane Teatret fra 1967 og Jako-Bole Teatret fra 1978 blev til én enhed, hvorfor teatret har dybe rødder i Aalborg. Teater Nordkraft har i dag placering i byens kulturcentrum, hvor også andre aktiviteter tilbydes og dyrkes, heraf gymnastik, klatring, Biffen og Skråen. Teatret har fire sale og en hyggelig og nostalgisk foyer i det gamle elværk, Nordkraft, der danner rammerne for de kulturelle og underholdende oplevelser.

Teater i børnehøjde

I 2021 har Teater Nordkraft store planer om at bringe børn og deres forældre tilbage på rækkerne, da de annoncerer hele 5 forskellige børneforestillinger, der, hvis alt går som planlagt, skal pryde scenen i teatersæsonen 2021.

Børnenes behov bliver både set og mødt i Teater Nordkrafts børneforestillinger i alderen 2-4 år. I denne alder er børnene ganske vist små, men ikke desto mindre, kan de og forældrene opleve den store glæde, det er at gå i teatret sammen og se, høre og mærke børneforestillinger.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.