annonce

Den bedste grund til, at du bør besøge Island

Overskriften er på en måde en lille snyder, for der findes faktisk ikke en enkeltstående grund til at rejse til Island.

På trods af sin lille størrelse har Island nemlig en utrolig varieret natur, og derfor er der i stedet rigtig mange forskellige grunde til, hvorfor du bør aflægge Island et lille visit. For uanset hvem du er, så har Island nemlig noget til dig.

Men hvad har Island så at byde på? Øens navn er på mange måder misvisende, for der er rent faktisk meget andet end bare is på Island. Hvis du derfor aldrig har besøgt Island før, kan du med fordel læse de to følgende afsnit, så du kan blive klogere på øens mange oplevelsesmuligheder.

Den unikke Islandske natur

En rejse til Island er en rejse til paradis for naturelskere og friluftsmennesker generelt. Island er en vulkanø på Den Midtatlantiske Højderyg, og det giver Island en unik natur, der blot venter på at blive udforsket. Der findes en masse forskellige vandreruter, som strækker sig fra en enkelt dags varighed til flere måneder. På de længere vandreruter kommer du igennem en masse forskellige typer landskab, og turen bliver derfor aldrig kedelig. Hvis du ønsker en mere tryg oplevelse, kan du også bestille én af de mange grupperejser til Island.

Endnu en fantastisk ting ved Island som vulkanø er de varme kilder og gejsere. Der findes en del varme kilder ved hovedstaden Reykjavik, og her kan du slappe af i det varme vand, mens du nyder en kold øl eller sodavand. Gejserne er også en helt unik ting ved Island, som selvfølgelig skal opleves. Sidst men ikke mindst er der også det unikke fænomen kaldet nordlys. Nordlyset er et naturfænomen, hvor himlen lyser op i en masse forskellige farver. Hvis du endnu ikke er helt overbevist, kan du eventuelt foretage en Google-søgning på nordlyset.

Hvordan kommer jeg til Island?

Du kan flyve direkte til Island fra Danmark, og der er mange afgange at vælge imellem. Det er faktisk også muligt at kombinere et Islands-ophold med en længere rejse - eksempelvis hvis du skal til Canada. Så kan du lave et stop over på et par dage på Island, for så derefter at tage videre igen. Når du endelig er ankommet til Island, kan du komme rundt ved hjælp af busser. Du kan også leje din egen bil og køre rundt på egen hånd.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden