annonce

Den nye Samsung Galaxy S20 FE 5G er kommet – og har sejret

Dette efterår lancerede Samsung sit nyeste Galaxy-flagskib: den længe ventede Samsung Galaxy S20 FE 5G.

FE står for Fan Edition, og der er bestemt også godt nyt i vente for fans af den populære S20-serie. Der er nemlig både gjort i nytænkende baner, når det gælder funktion og design. Ikke mindst til en favorabel pris, hvor alle kan være med.

Hvad fans vil have

Samsung har forud for lanceringen af den nye Samsung Galaxy S20 FE 5G offentliggjort resultatet af en spørgeundersøgelse, som virksomheden foretog i forbindelse med deres modeller. Hvilke kvaliteter ville fans prioritere i en ny smartphone? Svaret var bedre batterilevetid, skarpere skærmfunktion, flottere design og ikke mindst en toptunet kamerafunktion.

Alle disse ønsker må siges at være blevet indfriet i Samsung S20 FE 5G – også pris. Der er både inkorporeret nogle af de bedste features fra tidligere S20-modeller samt skabt et nyt design, der appellerer til smartphonebrugere fra hele verden.

Kernefunktionerne i Samsung Galaxy S20 FE 5G

Som sagt, så gjort. Køb af en Samsung S20 FE 5G, der er leveringsdygtig i kvalitetsudgaver af kamera, batteri, skærm og design, vil give dig en helt ny telefonoplevelse.

Med sit tredobbelte kamera med 12 MP-vidvinkel, 12 MP-ultravidvinkel og 8 MP-telefoto er du garanteret et utal af flotte fotomuligheder. Selv i mørkere belysning kan kameraet tage skarpere billeder på grund af linsernes store lysfølsomhed. Derudover har telefonen en række indbyggede redigeringsmuligheder, så du kan skabe den bedste udgave af dit foto.

Skærmens lynhurtige 120 Hz opdateringsfrekvens samt 240 Hz touch response giver muligheden for at streame og game på telefonen i en kvalitet, der ikke har været mulig før. Det sørger højttaleres AKG-lyd også for at understrege.

Internetforbindelsen er også klar til at blive skruet et nøk opad. Samsung Galaxy S20 FE 5G er nemlig gearet til at koble sig på 5G-netværket, når der tændes for en 5G-mast nær dig. Så bliver internetforbindelsen så hurtig, som den ikke har været det før.

Det bedste køb i år?

Anmeldere såvel som brugere har allerede meldingen klar: Samsung Galaxy s20 FE 5G er en skarp kandidat til at være det bedste køb, man kan gøre sig i år, når det gælder en ny mobil. For prisen for denne model er nemlig en hel del lavere, end hvad man ser for andre smartphones af samme høje standard.

Ud over den faste lavere pris kan man være heldig at kunne anskaffe sig denne spritnye model til en rigtig god tilbudspris fra forskellige forhandlere. Hos Telmore er der for eksempel lige nu og frem til d. 23. december mulighed for at tilkøbe et par Samsung Galaxy Air Buds til bare 79. kr. – naturligvis udelukkende hvis de købes sammen med telefonen. Disse Air Buds har en normalværdi på hele 1.400 kr., så der er bestemt penge at spare.

Ved køb af Samsung Galaxy S20 må siges, at du får hele pakken, når det kommer til kvalitetssmartphones. Der er taget højde for Samsung-fans på alle parametre fra design og udtryk til kvalitet og pris, og langt de fleste kan være med, hvis de har lyst til at prøve en toptunet, moderne smartphone i al dens herlighed.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.