annonce

Den sidste afsked kan ikke gøres om

En begravelse eller en bisættelse er den definitivt sidste farvel til din kære. Derfor er det altafgørende, at den bliver, som enten afdøde eller efterladte gerne vil have den. Det vil en empatisk og erfaren bedemand have stor fokus på. Han eller hun kan være en enorm støtte i en svær tid.

Den sidste afsked <i>-</i>

Den sidste afsked -

Der er virkelig mange ting, der skal arrangeres og tages stilling til efter et dødsfald. Det kan virke komplet uoverskueligt – særligt når du samtidig står midt i en sorg. Derfor vil det være en meget stor lettelse for dig, at den erfarne og lokale bedemand kan være behjælpelig med mange af opgaverne. Den lokale bedemand vil altid kunne assistere dig og guide dig igennem hele processen.

Få taget en personlig afsked med den afdøde

”Når et menneske går bort, så skal der sættes en større proces i gang, der handler om, hvordan den afdøde kommer herfra på den bedste måde,” fortæller Rikke Blume Pedersen. Hun er bedemand i Nordjylland, og medejer af Rosen Begravelsesforretning.

”Hvis den afdøde har et defineret ønske om en bestemt måde at kommer herfra på,” fortsætter hun, ”så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at efterkomme det ønske. Begravelsen eller bisættelsen bliver det sidste farvel, der bliver sagt til den afdøde, derfor skal det foregå helt i vedkommendes ånd,” forklarer hun med en fast stemme.

”Alt det praktiske i den forbindelse skal vi nok være behjælpelige med,” slutter hun med et smil.

Både af hensyn til den afdøde og af hensyn til de efterladte er det meget vigtigt, at afskeden bliver som ønsket.

Hvad kan en lokal bedemand være dig behjælpelig med?

En lokal bedemand kan være dig en god guide gennem hele proceduren. For eksempel kan den lokale bedemand i Hjørring være behjælpelig med:

En empatisk samtale

Skabe kontakt til en præst

Anbefale et lokale til gravøl

Anbefale en blomsterhandler

Vejlede i forhold til en kiste

Det rette valg af salmer

Underretning til myndighederne

Valget imellem begravelse og bisættelse

Også hos Rosen Begravelsesforretning i Aalborg vil du møde en erfaring og en empati, som er guld værd i den meget vanskelige situation, du står i.

Hos Rosen Bedemandsforretning sættes der altid en ære i, at det er den samme bedemand, der er med gennem hele processen. Desuden er det vigtigt for begravelsesforretningen, at afskeden bliver unik og personlig. Endelig må de efterladte aldrig bliver negativt overrasket over priserne. Det er en troværdig forretning på alle måder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;