annonce

Der er rig mulighed for at blive “hooked” på fisk

Hooked er en fiskerestaurant, der byder på lækker og friskfanget fisk.

Det hele startede som en idé og en drøm hos to venner fra København. De ønskede en mulighed for at få lækker fisk, og hvis dette mangler, hvorfor så ikke gøre det selv? Det var akkurat den tanke, som vennerne havde, og der gik derfor ikke længe, før de gik fra tanke til handling.

Tilbage i 2017 købte venneparret derfor en marineblå foodtruck og åbnede en vaskeægte fiskejoint, som skulle vise sig at blive startskuddet på det, som i dag går under navnet Hooked. Der gik nemlig ikke længe, før den marineblå foodtruck blev så populær, at venneparret så sig nødsaget til at udvide, og de åbnede derfor ikke kun én, men derimod hele to restauranter i København. Hvis du derfor er på jagt efter en fiskerestaurant i København, så kan du med fordel blandt andet besøge deres restaurant på Nørrebro, hvor der med garanti er lækker fisk.

Et hav af muligheder

At spise fisk har altid været populært i Danmark, men det skal ikke sætte en stopper for, at vi sagtens kan spise mange flere af dem. Fisk smager nemlig rigtig godt, og det skyldes især de mange forskellige slags fisk, der findes, men det skyldes i særdeleshed også de mange tilberedningsmuligheder og tilbehørsmuligheder.

Er du på jagt efter noget god og lækker fisk, så er der ingen tvivl om, at du bør lægge vejen forbi Hooked. Her elsker de nemlig fisk, og dette er også noget, som deres mad udstråler. Deres fisk og skaldyr er friskfanget, og så er der smag for alle pengene, hvis du for eksempel sætter tænderne i deres Lobster Rolls, deres Hooked Burger eller de klassiske Fish and Chips. Hvis du er en ægte fiskeelsker, så er du altså ikke gået helt galt i byen med deres veltilberedte fisk.

En god oplevelse

Konceptet street food har taget Danmark med storm de seneste par år, og dette er også et element, som Hooked har taget til sig. Selvom de er gået fra foodtruck til lokaler, så er det stadig gode og overkommelige priser samt mad tilberedt på ægte street food style manér, som naturligvis er hele essensen bag street food.

Der er ingen tvivl om, at ægte madelskere, udover at ville være mæt, også går efter at give sig selv en på opleveren ved at forkæle smagsløgene, og det er der heldigvis også rig mulighed for hos Hooked. Alt i alt må det siges at være en god oplevelse hele vejen rundt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.