annonce

Derfor bør du tage på skiferie mellem jul og nytår

Der findes mange måder at være på ferie på, men når man er på skiferie, er der ingen vej udenom at være aktiv. Skiferie er en fantastisk ferie netop af den grund, og fordi det er sjovt at stå på ski med familie og venner.

Man er dejlig træt om aftenen, og kan flade ud med god mad og noget godt at drikke, for derefter at få en god nats søvn.

Man kan tage på ski næsten året rundt, men det er selvfølgelig ideelt i vintermånederne, medmindre du vil til de mere ekstreme klimaer. Norge, Østrig, Frankrig mv. er alle gode destination at tage til i vintermånederne, og er derfor også iblandt de mest populære. Det er dog mest populært at tage af sted i og omkring uge 7, men det betyder også at man betaler lidt mere for det. Så hvorfor ikke tage af sted mellem jul og nytår? I denne artikel fortæller vi dig hvorfor vi mener, at det kan være en fordel at tage af sted mellem jul og nytår.

Stemningen er magisk mellem jul og nytår

At være afsted på skiferie er magisk i sig selv, og har man ikke prøvet det endnu er det helt klart at anbefale. Det er selvfølgelig ikke givet, at alle er vilde med at stå på ski, men langt størstedelen der godt kan lide at være aktive og have vind i håret, vil helt klart også elske at stå på ski.

Fordelen ved at tage af sted lige efter jul er dog, at der altid er en rigtig hyggelig stemning omkring jul og nytår. Ligeledes så har du mulighed for at ønske dig alt det skiudstyr du mangler i julegave, og kan dermed også spare en masse penge, for skiudstyr er faktisk ret dyrt. Hvis det er første gang man er på ski rådes de enten at leje skiudstyr, eller at finde et skioutlet hvor man kan købe udstyret billigere, og så kan man altid opgraderer næste år, hvis man holder ved ferietraditionen.

Der er mulighed for at holde nytår på ferien

Ikke nok med at julestemningen stadig lurer i luften mellem jul og nytår, så kan man jo også overveje at holde nytåret på sin skiferie. Der bliver holdt nogle fantastiske fester på diverse ski-resorts, og hvilken fantastisk nytår vil det ikke være, at stå på ski hele dagen og så fejre nytåret med i sådanne omgivelser.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.