annonce

Derfor er en fotobog med tekst bedre end et fotoalbum

Der findes ofte to typer, når det drejer sig om at gemme fotos. Den ene type har alt liggende på computeren, og den anden type gemmer sine fotos i fysiske familiealbums.

Det er rigtig skønt at se tilbage på gamle minder og glade stunder. Sæt jer sammen i sofaen og lad børnene se billeder, fra da de var mindre eller lad dem genfortælle sidste års hyggelige begivenheder.

Vi har dog en tendens til at lade flere og flere detaljer visne væk med tiden: Man kan ofte godt mindes, at man havde en rigtig fed sommer dengang, men detaljerne og de sjove formuleringer bliver mere og mere utydelige år for år. Et fotoalbum holder minderne i live, så du ikke glemmer dem. Men hvad med alle de vigtige detaljer?

Med en fotobog med tekst glemmer du aldrig

Har du hørt om en fotobog med tekst? Den minder mest af alt om en rigtig bog med hårdt omslag. Børnene er vilde med ideen om, at de har deres helt egen bog, hvor de selv er med som en af hovedpersonerne. Vil du gerne huske de små, sjove sætninger og skæve vendinger, som børnene har fyret af i en glædesrus? Så skulle du prøve at lave en fotobog med tekst. Derved glemmer du aldrig de små, vidunderlige historier, som knytter sig til det enkelte billede.

Hvordan laver jeg en fotobog med tekst?

Det er meget nemt at lave en fotobog med tekst. Går du for eksempel ind på cewe.dk, så kan du helt selv designe og bestille din egen, personlige fotobog med tilhørende tekst. Selve processen er meget brugervenlig. Det foregår således:

- Man downloader en software fra siden, som bruges til at designe fotobogen i.

- Dernæst markerer man de områder, man gerne vil have fyldt med tekst, med talebobler.

- Til sidst sætter du den ønskede tekst ind i hver taleboble

Det er en meget nem og overskuelig fremgangsmåde. For at gøre det hele mere festligt og lege lidt med designet, så kan man farve sine tekstbobler. Har man eksempelvis en side, der omhandler juleaften, så kan det være sjovt at farve tekstboblen rød og lave selve teksten hvid. Det giver lige bogen det sidste strejf, så den kommer til at se helt professionelt ud – på den gode måde.

Selve tekstarbejdet til sådanne fotobøger er typisk i et program, der minder om Word, så de fleste nemt kan finde ud af at bruge det. Det betyder, at du ikke skal bruge en masse tid på at sætte dig ind i programmet.

Fotobogen med tekst – den perfekte gave

Mangler du lidt ideer til mormors fødselsdag, juleaften eller bare fordi? Så kan en fotobog med tekst måske være et oplagt valg. Det er en sjov måde at dele gode minder på, og hvilken bedstemor vil ikke blive overlykkelig for at få sin helt egen fotobog med oplevelser med barnebarnet eller hele familien? Disse fotobøger bringer smil og glæde frem, uanset hvornår du kigger på dem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.