annonce

Derfor går din næste ferie til Italien

Vi danskere elsker at drage sydover på vores årlige ferie.

Destinationen hedder ofte Italien, og det er der rigtige mange gode grunde til. Her får du fantastiske omgivelser samt mad og vin i verdensklasse. Der er masser af aktiviteter til selv de mindste og næsten altid sol. Italien er ligeledes rig på historie og seværdigheder, der let kan opleves i de mange kendte byer. Sidst men ikke mindst, så finder du et hav af moderne feriehuse i populære områder som Toscana, Umbrien samt ved Gardasøen.

Går du og overvejer en ferie til sommer eller til næste år? Så læs mere herunder om, hvorfor du skal vælge feriehusudlejning næste gang, du besøger Italien.

Skønne strande, vinmarker og moderne ferieboliger venter i Toscana

Toscana er et fantastisk sted at holde ferie, især langs den lange kyst eller i baglandet omgivet af smukke bjerge. Et feriehus i Toscana er perfekt, hvis I vil nyde hinanden selskab i private rammer. Fra jeres base får I alt, hvad hjertet kan begære indenfor kultur, mad, vin og masser af sol og varme. Toscana er perfekt til familier med børn, der ønsker private rammer om deres ferie, men samtidig gerne vil være tæt på seværdigheder, naturen, vandparker, strande og andre sjove attraktioner.

I Toscana finder du både charmerende feriehus i autentisk toskansk stil, omgivet af vinmarker og olivenlunde. Disse er perfekte til par, der drømmer om romantik og tosomhed. I Toscana finder man dog også de mere moderne feriehuse med en stor pool, hvor der er plads til at hele familien kan slappe af og nyde solen. Bonus info; Toscana byder på noget af det bedste mad i Italien. Du må prøve en af de lokale Chianti vine eller sætte tænderne i en blodrød ”Fiorentina Steak”, som kan deles med hele bordet.

Giv familien fantastiske gastronomiske oplevelser

Når nu snakken går på gastronomi, så skal det nævnes, at Italien er et land med en bred vifte af kulinariske og gastronomiske oplevelser. Fælles for alle italienere er den store kærlighed og respekt for de regionale råvarer, traditioner samt den kompromisløse tilberedning, der ofte, i al sin enkelthed, imponerer os.

Ifølge italienerne selv, så findes det bedste mad i Italien – alt andet er blot en kopi. Derfor vil en ferie i Italien byde på mad i verdensklasse. På en ferie i Italien får I mulighed for at udforske det spændende køkken på lokale restauranter og smage udsøgte vine, oste, oliven og pastaretter. Uanset om I er til trøfler i Norditalien, pizzaer i Lazio eller til store steaks i Toscana, så vil i få jeres lyst stillet med et feriehus i Italien.

I Italien får du familieferie med masser af oplevelser

Sommerferien er noget af det bedste, der findes og det mest hellige for mange familier. Især børnene skal have det sjovt og nyde at være væk fra hverdagen. På en ferie i Italien får I masser af tid til at være sammen, tid til leg og mulighed for at få nye spændende oplevelser hver eneste dag, hvis I ønsker det. Solen, poolen, forlystelser og ikke mindst de mange sjove vandparker, som findes i Italien, er med til at gøre Italien til den perfekte destination til en familieferie.

Italien er en sportsglad nation. Det betyder, at man ofte finder legepladser, fodboldbaner, basket baner, volleyball baner, tennisbaner og underholdende aktiviteter tæt på feriehusene og langs strandene. Italien er også kendte for sine flotte Zoos og sine mange akvarier, hvor I kan se eksotiske fisk – noget også de mindste børn kan være med til.

Skal det være lidt mere udfordrende, kan I tage en tur til Equi Terme i Toscana og udforske de store underjordiske huler. I Italien kan man finde moderne feriehuse, hvor der er plads til hele familien og selv de mindste børn kan være med. Kombinationen af de mange aktiviteter og store feriehuse er netop grunden til, at jeres næste ferie går til Italien.

Besøg storslåede byer som Firenze, Rom eller Venedig

Italien er hjemsted for flere storslåede byer som Firenze, Venedig og selvfølgeligt den ældgamle hovedstad Rom. Byer som de fleste danskere drømmer om at besøge mindst én gang i deres liv. Derfor kan du med et feriehus i Italien, give hele familien en på opleveren og tage dem med på eventyr i nogle af de mest kendte og historiske storbyer i verden. Her kan I udforske det gamle Rom og se attraktioner som Peters Kirken i Vatikanet, Colosseum samt Det Sixtinske Kapel.

I Firenze kan I opleve renæssancen helt tæt på i de gamle gader, se Michelangelos Davids statue eller blive bjertagede foran den store katedral – Santa Maria Doumo. I Venedig kan I opleve byen, hvor biler er erstattet af både og gondoler. I kan tage jer en tur i en af de mange gondoler, noget som hele familien kan være med til. Historien og kulturen er nærværende og håndgribelig overalt i Italien. De mest populære storbyer er klart Rom, Firenze eller Venedig, men hver region har deres charmerende landsbyer og bygningsværker, som alle har en spændende historie at fortælle. Find jeres feriehus i Italien allerede i dag, hvis det lyder som en ferie for jer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst