annonce

Derfor gør nordjyske firmaer brug af GPS tracking

Hvis køretøjer er en essentiel del af en virksomheds forretning, er det ikke blot et værdifuldt aktivt. Det er også et aktiv, der medfører, at forretningen kan drives.

Derfor er det helt naturligt, at disse virksomheder gør, hvad de kan for at passe på deres køretøjer. Dette kan de blandt andet gøre ved at kontrollere, hvor de befinder sig med en GPS tracker .

En af de primære årsager til, at de gør brug af disse GPS-trackere er, at de bedre kan tyverisikre deres køretøjer. Skulle det ske, at et køretøj bliver stjålet, er det muligt at spore dens specifikke lokation via GPS-trackeren.

Selvom det er den primære årsag, er det dog ikke det eneste formål, de kan tjene. Afhængigt af virksomhedens branche og forretningsmodel, kan de faktisk også bruges til flere andre formål.

De kan holde øje med køretøjer i realtid

Såfremt virksomheden har investeret i en GPS-tracker med den kompatibilitet, bliver det muligt at holde øje med deres flåde af køretøjer i realtid.

For flere virksomheder kan det være en klar fordel, såfremt de kan følge deres køretøjer i realtid på brugervenlig vis. For transportvirksomheder kan det gøre det lettere at give et tidsestimat til kunder, der skal have leveret noget i løbet af dagen.

Derudover er det selvfølgelig også en funktion, der kan vise sig at være værdifuld for andre typer virksomheder, der ofte har behov for at opdatere deres kunder i realtid.

Er dette noget, der også vil kunne gøre gavn i din egen forretning, er det vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle GPS-trackere tilbyder dette. Det kræver nemlig, at trackeren også har et dashboard, hvor dens lokation vises i realtid.

Data kan bruges til at optimere køretøjernes ruter

Såfremt virksomheden har investereret i en af de GPS-trackere, der også kan bruges til at indsamle data, kan den også vise sig at gøre stor gavn i dette henseende. For nogen vil det faktisk kunne medføre, at den lynhurtigt tjener sig selv hjem.

Driver man f.eks. en forretning, hvor flere køretøjer kører den samme rute, er det muligt at optimere på denne rute ved hjælp af den data, man får fra GPS-trackeren. Det kan spare virksomheden for tid, og kunderne kan få deres leverancer hurtigere.

Der findes flere GPS-trackere, der kommer med et dashboard, hvor det er muligt at hente rapporter, der bl.a. viser ruter, stop foretaget, varighed af stop, distance kørt m.m.

Data om dette kan hjælpe med at optimere på køretøjets effektivitet. Det kan hjælpe med at spare tid og ressourcer, og måske kan det resultere i, at et givent køretøj kan nå at køre ud til flere kunder på den samme mængde tid eller på den samme rute.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.