annonce

Derfor skal du acceptere dig selv, som du er

Der er mange danskere, der hver dag går med negative tanker om sig selv, hvilket på sigt kan komme til at påvirke ens hverdag markant.

Har man det ikke godt med sig selv, vil man ikke føle sig godt tilpas, og i en travl hverdag kan man føle sig mere stresset, end hvad godt er. Kan du nikke genkendende til, at du ikke er helt tilfreds med dig selv, så kan nu være et godt tidspunkt at vende dine negative tanker. Herunder kan du blive klogere på, hvorfor det er vigtigt at acceptere sig selv, som man er, og hvordan man kan begynde på det.

Lad vær med at bekymre dig om hvad andre tænker

Er man meget bevidst om, hvordan man ser ud, og hvordan man agerer, når man er sammen med andre, så kan man hurtigt blive stresset over altid at skulle præstere og udstråle selvsikkerhed. Ønsker du at blive bedre til at acceptere dig selv, som du er, kan du øve dig på at lade vær med at bekymre dig om, hvad andre tænker om dig. Når du stopper med det, vil du opleve en større frihed, og hurtigt vil presset på dine skuldre blive mindre.

Lad vær med at bekymre dig om ting du ikke kan ændre med det samme

Føler du, at du har fejl eller mærker, som skiller sig ud, så kan man også bruge lang tid på at forsøge at gemme sig. Starter du med at slippe bekymringerne om ting, du ikke kan ændre med det samme, vil du også opleve en markant forandring. Har du eksempelvis karsprængninger på benene, kan det være grænseoverskridende at hoppe i badetøjet foran Hr. og Fru Danmark. Læs fakta om karsprængninger på nettet for at komme et skridt tættere på at acceptere dig selv præcis som du er.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.