annonce

Derfor skal du bruge de lokale virksomheder

Om du kommer fra en lille landsby eller en af de større byer i kommunen, er de lokale virksomheder og erhverv en stor del lokalområderne.

Det kan betyde en verden til forskel, hvis den lokale købmand lukker, og det har store konsekvenser for byens liv. Selvom der ofte ligger en større by nogle kilometer væk, som har flere handlemuligheder og flere virksomheder, så kan det godt betale sig at anvende en lokal virksomhed.

Støt lokalt - det betaler sig

En af de største grunde til at støtte de lokale virksomheder er, at du er med til at holde gang i byen. Om det er den lokale købmand eller tømrerfirmaet, som lukker, taber byen en stor andel af deres tiltrækningskraft. Det er både arbejdspladser, der blive tabt og i flere tilfælde også byens samlingssteder.

Benytter du dig af de lokale virksomheder, som tømreren eller anlægsgartneren, får du selvfølgelig det resultat, som du betaler for. Du får dog også glæde af den viden, som virksomheden har om lokalområdet, hvilket ikke altid er gældende ved de større virksomheder eller kæder. Derudover sponsorerer de lokale virksomheder også gerne til forskellige tiltag og foreninger i området.

Derudover er de lokale virksomheder også med til at gøre lokalområdet til et mere attraktivt sted at bo. Både i forhold til arbejdsmuligheder og huspriser kan de lokale virksomheder gøre en stor forskel. Hvis der er liv og aktivitet i byen, gør det også byen mere attraktiv at flytte til. Omvendt vil lukkede butikker og tomme erhverv, gøre byen mindre attraktiv og generelt sætte byen i et dårligt lys.

Der er altså god grund til at benytte dig af de lokale virksomheder, når du skal have nyt tag, handle ind eller lagt nye fliser.

Mangler du en lokalforankret tømrer?

Har du brug for en lokal tømrer i Hobro og omegn, står Døstrup Tømrerforretning klar til at hjælpe dig. Med fokus på lokalområdet finder du hos Døstrup Tømrerforretning en tømrer, som brænder for lokalsamfundet og bidrager positivt til området.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.