annonce

Derfor skal du have et læsehjørne i dit hjem

Ved at lave et læsehjørne/hyggehjørne skaber du et pusterum i dit hjem, hvor du kan læse bøger, strikke eller noget helt tredje. Udover, at læsehjørnet giver dig et pusterum, så bryder du også din stue op, hvilket kan skabe helt nye dynamikker i rummet.

Hvad skal hjørnet bruges til?

Når du skal indrette læsehjørnet, skal du huske på, hvad hjørnet skal bruges til. Skal det eksempelvis bruges til læsning eller strikning, så er det vigtigt med en god belysning, da de to aktiviteter kræver netop det. Derudover er det også vigtigt, at du sidder godt. Det er derfor en god idé, hvis du investerer i en god lænestol. Lænestolen er et af de vigtigste elementer i hjørnet, da den både bidrager med komfort og design. Med den rette lænestol vil hele din stue også få et løft, da stolen vil bidrage til en helt ny indretning.

Derudover kan du med fordel overveje, hvilke komplementerende møbler, som du investere i. Skal der være et lille bord ved siden af stolen og skal der være en standerlampe på den anden side? Dette er overvejelser, som du med fordel kan gøre dig.

Hvilken lænestol skal du vælge?

Der findes mange forskellige former og typer for lænestole, hvor du både kan få den helt store sorte læderstol eller en mindre lænestol i træ. Det hele afhænger af, hvad du foretrækker. Nogle foretrækker en stol, hvor de nærmest kan ligge ned i den, hvor andre ønsker en mere traditionel stol, hvor ens positur er mere rank. Det hele afhænger selvfølgelig af, hvad du foretrækker, samt hvad din krop bedst kan holde til.

Indret med møbler fra Stouby

Er du på udkig efter møblet til dit hyggehjørne, kan du med fordel se Erling Christensens udvalg af møbler fra Stouby. Her finder du traditionelle lænestole med lav ryg i træ, hvor komforten stadig er i topklasse. Yderligere finder du også små sofaer, som ligeledes kan anvendes i læsehjørnet eller udskifte de gamle møbler i stuen.

Kun fantasien sætter grænser, og med møbler fra Stouby giver du dig selv de bedste betingelser for at få en hyggelig og indbydende stue.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.