annonce

Derfor skal du prøve rib både i Aalborg

Mangler du et fedt event, som du kan arrangere for dine medarbejdere, dine venner eller til en polterabend?

Kan du godt lide vind i håret og et adrenalinkick af en anden verden, har du mulighed for at lave et fedt event med sejlads i en super hurtig rib båd. Book rib både i Aalborg og få en oplevelse, som du og de andre aldrig vil glemme.

Rib både i Aalborg med høj sikkerhed

Det er virksomheden Fireflyes, der står bag de populære rib både i Aalborg. Selvom der er masser af fart over feltet på den adrenalinpumpede tur ud på bølgen blå, kan du føle dig helt sikker på, at alt, hvad der hedder sikkerhed, er helt i top. Bådene er godkendt af Søfartsstyrelsen, og de lever op til alle de krav om sikkerhed, der er på området.

Alle ombord bliver udstyret med godkendte redningsveste, og der bliver gennemgået en kort, skarp sikkerhedsbriefing, inden båden sejler fra land. Rib bådene i Aalborg sejler kun ud, hvis vejrforholdene er optimale, og er der for meget vind, lægger vi en anden rute for at sikre os, at det er uden risiko at sejle ud – ellers kan vi se os nødsaget til at aflyse.

Hvor mange kan der være i en rib båd?

Er det rib både i Aalborg, som du er interesseret i at vide mere om, kan vi fortælle dig, at der er plads til 11 gæster ombord. Er I flere, der gerne vil afsted, kan vi enten sejle jer ad flere omgange, og ellers er der også den mulighed, at vi kan samarbejde med andre rib både i landet, så vi kan sejle flere ud på én gang. Vi vil gøre vores til at skabe præcis den tur, som du ønsker. Derfor vil vi også meget gerne vide, hvis du har nogle specielle ønsker til den tur, du skal ud på med vennerne eller kollegerne.

Rib både i Aalborg - hvor hurtigt går det?

Det går hurtigt - det tør vi godt love dig. Vores rib både i Aalborg er udstyret med to motorer med hver især 350 hestekræfter, som lægger fra land med en topfart på 60-70 knob, hvilket svarer til 100 + km/t. Hvis du tør, giver vi dig gerne en tur, så du for alvor kan mærke vinden i håret og adrenalinen pumpe rundt i kroppen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst