annonce

Derfor skal du vælge en ledhejseport

De fleste vil gerne have skabt sig en masse god plads inde i deres hus - burde det samme ikke også gøre sig gældende ude i garagen?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du får skabt bedre plads og får en mere funktionel garage, bør du overveje at få en ledhejseport installeret. En ledhejseport giver maksimal pladsudnyttelse - og det gælder både inde i og uden for garagen.

Sådan sparer du plads med ledhejseporte

Hvis du vælger at få en ledhejseport, vil du opleve langt bedre udnyttelse af din plads. Når du eksempelvis skal have din bil kørt i garagen, behøver du ikke længere at tage højde for, om der er et stort nok stykke luft mellem bilen og garagen, således at porten kan vippes op. En ledhejseport kører nemlig selv op i sektioner under garagens tag.

Det vil med andre ord sige, at der ikke bliver taget unødigt plads foran selve porten, og der bliver samtidig frigivet mere plads inde i selve garagen.

Industriporte til erhvervsbehov

Det er ikke kun til private hjem, at ledhejseporte er en god idé. Du kan med ledhejseporte få industriporte til erhvervsbehov, hvilket de er særligt gode til. Det skyldes især, at ledhejseporte har behov for meget lidt plads, de er meget lydsvage, og så er de samtidig nemme at styre op og ned med en fjernbetjening.

Ønsker du bedre isolering?

Hvis du ønsker en bedre isolering enten i dit hjem eller ved din virksomhed, så er det endnu en god grund til at overveje en ledhejseport. De er nemlig dobbeltvægget og varmeisoleret. Derudover er der læbetætninger på karmen og frostsikker gulvtætning, som alt sammen er med til at sikre, at din ledhejseport holder godt på varmen i din garage eller erhvervsbygning.

En god sikring mod indbrud

Både i private hjem og i virksomheder er det desværre umuligt at undgå, at nogle forsøger at begå indbrud. Men med en ledhejseport kan du faktisk gøre det endnu svære for de ubudne gæster at komme ind.

En ledhejseport er konstrueret så stabilt, at den kan modstå indbrudsforsøg. Garageport-drevet, som er det, der åbner porten, når du trykker på knappen, vil samtidig holde sig lukket under et forsøg på indbrud. Lyder det ikke smart?

En port med masser af fordele

Det er ikke tilfældigt, at ledhejseporte har vundet stort indpas. De er både pladsbesparende, nemme at åbne, isoleret og modstandsdygtige over for indbrud. Derudover kommer de også med LED-belysning, hvilket du vil kunne se effekten af på din el-regning. Og hvem vil ikke gerne have en ledhejseport, der er ensbetydende med en masse fordele?

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.