Business

I denne artikel kan du læse om nogle af de fordele, som du får, hvis du vælger et autoriseret værksted.

Virksomhed

MTH Biler

Adresse

Hjortkjærsvej 12, 9600 Aars

Telefon

9862 3800

Webside

https://www.mthbiler.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. maj 2019

Derfor skal du vælge et autoriseret bilværksted

Hvis uheldet skulle være ude, eller din bil skal serviceres, så befinder mange danskere sig i et dilemma. Skal man vælge et autoriseret eller et uautoriseret værksted? Her er mange uenige, da der kommer en række fordele og ulemper ved de forskellige typer værksteder.

Uddannede i netop din bil

Det bedste argument for at vælge et autoriseret værksted er, at mekanikerne er uddannede i at reparere netop din bil. Dette betyder også, at den givne mekaniker kender din bil ud og ind, da han med stor sandsynlighed har repareret eller udført syn på netop denne type bil en del gange før. Derudover kræver de forskellige producenter også, at deres forhandler har det nyeste værktøj samt testudstyr, så din bil får den mest korrekte behandling.

Opdater bilens software

Ved at vælge et autoriseret værksted, når din bil skal til reparation eller til service, har mekanikere muligheden for at opdatere softwaren i din bil, hvilket uautoriserede værksteder ikke har muligheden for.

Fabriksgaranti og reklamationsret

Hvis din bil kommer med en en fabriksgaranti eller en reklamationsret, så skal reparationen af din bil foregå på et autoriseret værksted. Derfor skal du også være opmærksom på, hvilke muligheder du har, hvis uheldet skulle være ude i den anden ende af landet.

Du er dog ikke forpligtet til at vælge et autoriseret værksted, når din bil skal til serviceeftersyn, da producenten ikke kan kræve, at synes bliver foretaget hos en af deres værksteder. Du skal dog være opmærksom på, at der stilles større krav til dokumentationen af, hvorvidt bilen bliver serviceret korrekt, og at det fremgår korrekt i servicebogen. Du skal derfor sørge for, at der medfølger en udførlig dokumentation, hvis du benytter dig af et uautoriseret værksted.

Fordelene er mange

Der er mange fordele ved at vælge et autoriseret værksted, da de trods alt er godkendt af producenten. De har den fornødne viden omkring din bil, og de har certificeret værktøj til at reparere din bil. Hvis du vælger et uautoriseret værksted, ligger der generelt et større ansvar på dig selv, da du selv skal sikre, at dokumentationen i forhold til serviceeftersyn eller lignende er 100% i orden.

Autoriseret Toyota værksted i Nordjylland

Hvis du er på udkig efter et autoriseret Toyota værksted, så har MTH Biler en række værksteder placeret rundt om i Nordjylland. Her kan du få udført en autoriseret service, som lever op til alle kravene i forhold til dokumentation og vedligeholdelse af bilen.

Nyheder udvalgt til dig