annonce

Design flotte puslespil med eget billede

Der er efterhånden ingen grænser for, hvor kreativ man har lov til at være og det gælder vel egentlig bare om at gøre gavn af de mange muligheder der ligger for fødderne af os? De forskellige skiltemagere og trykkerier har travlt og det er kun fordi de har sikret sig at forny deres produkter og ydelser til kunderne.

Pust liv i puslespillende med personlige billeder

Vi har igennem flere år nu set, at der er mulighed for at få et billede trykt på et lærred, så man ikke har det klassiske billede-i-ramme hængende, men i stedet får et bedre og mere råt look, som passer utroligt godt ind i de fleste danskeres boligindretningsstil.

Men det skal ikke bare være billeder på lærreder som vi skal nøjes med. Du kan også få personlige ting som har en funktion i det lille hjem såsom krus og kopper, mussemåtter og lignende. Puslespil med eget billede er én af de idéer, som rigtig mange elsker og hvis du selv godt kan lide at samle et puslespil, så kender du også til den følelse af glæde, når det hele er samlet og man har det smukke motiv foran sig.

Fortæl en god nyhed med et personligt puslespil

At du nu kan få puslespil med dit eget billede, åbner op for muligheden for at være lidt mere kreativ i forhold til gavefronten men også i andre situationer kan det være en sjov og anderledes ting at byde på. Her får du et par gode eksempler på, hvornår et personligt puslespil kan give noget helt særligt i forhold til et almindeligt puslespil.

Du kan bruge et personligt puslespil til at fortælle overraskende nyheder. Det kan f.eks. være at I venter jer barn, men endnu ikke har fortalt bedsteforældrene om det. I stedet for at man bare overrækker nyheden ved en almindelig snak, kan det hele peppes lidt ekstra op med et puslespil, der afslører den gode nyhed i stedet for at I selv fortæller den.

Det kan være et billede fra scanningen der bliver lavet som puslespil og når bedsteforældrene er nået langt nok igennem at samle brikkerne, vil de lige kunne sidde og samle tankerne mens motivet af en baby fra en scanning begynder at dukke op. Det er en sjov og anderledes måde at fortælle nyheden på.

Glæd de mindste hjerter med sjove overraskelser

Det kan også være at du allerede har børn og at de har en særlig interesse for at samle puslespil. Her kan det måske være et personligt puslespil med et billede af barnet og dig og hvis du rigtig skal gøre det sjovt, så lader du være med at fortælle noget og i stedet kan du stå og vente på at se en reaktion som forhåbentlig er et kæmpe smil.

Der findes mange muligheder for at gøre et personligt puslespil til noget særligt for enhver og det er derfor også en sjov ting at anskaffe sig. Det er en god måde at skabe glæde og smil på læben og det behøver ikke nødvendigvis at have en særlig anledning bag sig for at give mening.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.