annonce

Det er hårdt at miste

Vælg en bedemand der får dig til at føle tryghed; det kan hjælpe jer igennem processen.

Det er altid hårdt at miste en af dem, der står en nærmest. Familie, ven eller bekendt, så rammer dødsfald altid utroligt hårdt. Er man en af de nærmeste pårørende, får man hurtigt en lang liste med ting, der skal ordnes i en periode, som ellers er fyldt med sorg. Der skal løses en masse praktiske ting samtidigt med, at man skal tage sig af dem, der har det svært. Planlægning af begravelse og bisættelse er uoverskueligt, hvis man ikke har prøvet det før. Derfor tyer man ofte til bedemanden for hjælp til praktiske ting som planlægning, blomster, kister eller urner.

Sorg tager tid

Man skal til enhver tid huske på, at det er okay at sørge, selvom vi som mennesker ofte prøver at fjerne os fra situationer, som gør ondt på os. Det er derfor vigtigt at tale åbent om og acceptere, hvordan situationen ser ud. Vi håndterer alle sorg af alle arter forskelligt, men vi er nødt til at affinde os med det. Det er okay at sørge og have det svært nu, fordi vi ved, at det ikke vil vare evigt på samme måde. Man skal passe på med ikke at lukke sig inde og falde ud af hverdagens rutiner. Så bliver det nemlig svært at komme videre igen. Og når man er i den tid, er det vigtigt ikke at gabe over mere, end man kan sluge.

Bedemanden kan hjælpe

Her kan en bedemand i Frederikshavn være behjælpelig med de praktiske opgaver, som for dig måske kan virke trivielle eller besværlige. Det er dog vigtigt, at du vælger en bedemand, som du føler dig tryg hos. En som du tør overlade en del af det store ansvar til, uden at du føler dig snydt eller forulempet af resultatet. Det er også vigtigt at finde en bedemand, som du nemt kan komme i kontakt med, eller som ligger tæt på dig.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.