annonce

Det skal du vide om indeklimaet på din arbejdsplads

Hvis du er leder af en virksomhed og ikke kender til vigtigheden af et sundt indeklima, bør du sætte dig grundigt ind i det.

Det er nemlig vigtigere, end du tror. Hvis der er et dårligt indeklima på din arbejdsplads, kan det gå udover din og dine medarbejders sundhed.

Hvordan kan et dårligt indeklima mærkes?

Et dårligt indeklima vil kunne mærkes på kroppen. Det vil altså kunne gå udover din og dine medarbejders sundhed, hvis ikke problemet bliver taget alvorligt. Det kan f.eks. resultere i kløende og irriterede øjne, hovedpine, spændinger i nakken, hovedpine eller lignende. Det er ikke rart at føle nogle af de symptomer, når man går på arbejde, så det vil være med til at skabe demotivation blandt dine medarbejdere.

Det skal du investere i for at forbedre indeklimaet

Hvis du gerne vil gøre indeklimaet på din arbejdsplads bedre, er der forskellige ting, der er gode at investere i. Der er mange ting, der har betydning for indeklimaet, men blandt andet kan temperaturen og fugtigheden være med til at påvirke det. Hvis du vil kunne kontrollere disse ting, kan du investere i et klimaanlæg. Det kan du f.eks. få hos Røns Køleteknik. Et klimaanlæg sørger for, at temperaturen og fugtigheden hele tiden ligger på et passende niveau. Derudover er det vigtigt at have et velfungerende ventilationssystem.

Hvad kan du ellers gøre?

Der er masser af ting, du kan forbedre for at optimere indeklimaet. F.eks. er det vigtigt, at der hver dag bliver gjort grundigt rent, da støv kan være med til at forurene luften og gøre den dårlig. Desuden kan du bede dine medarbejdere om at blive bedre til at lufte ud nogle gange om dagen, så der kan komme noget gennemtræk. Du skal desuden sørge for den helt rette arbejdsbelysning, så folks øjne ikke bliver anstrengt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.