annonce

Det skal du vide om landsstævnet 2021

Hvis du er interesseret i gymnastik eller idræt, er der nok gode chancer for, at du allerede nu går og glæder dig til landsstævnet i 2021.

Sidste gang, stævnet blev afholdt, foregik det i Aalborg tilbage i 2017. Det var et brag af et arrangement, og du kan stadig nå at få billetter til næste landsstævne.

Landsstævnet er et must for alle, der bare har en smule interesse i idræt på den ene eller den anden måde. Du behøver ikke selv at udøve idræt på noget plan for at få et par fantastiske dage til landsstævnet. Du kan som publikum stadig få en utrolig fed og storslået oplevelse.

Ikke kun gymnastik

Der er mange, der fejlagtigt tror, at landsstævnet kun er noget, der er forbeholdt gymnastik og gymnaster. Men sådan forholder det sig slet ikke. Landsstævnet er for rigtig mange forskellige idrætter og sportsgrene, og der er plads til alle på landsstævnet.

Landsstævnet er i sig selv en idrætsfestival - den største du overhovedet kan finde i Danmark. Her er der mange forskellige sportsgrene og idrætter, der er repræsenteret, og det er dermed ikke kun for gymnaster. Herunder kan du se en liste over alle de idrætter, du kan møde på det næste landsstævne i 2021.

Over 25 sportsgrene at vælge imellem

Hvis du gerne vil opleve andre og måske endda nye idrætter under landsstævnet, har du helt klart mulighed for det. Der er en masse idrætter repræsenteret på idrætsfestivalen, så du skal ikke være bekymret for, at der ikke er rigeligt at vælge imellem.

Herunder kan du se en liste over de mere end 25 idrætter, der er at finde på landsstævnet i år 2021. Listen over idrætter er:

- Badminton

- Beach Handball

- Beach Volley

- Biatlon

- Bordtennis

- Bowls

- Dans og musik

- Fitness

- Floorball

- Fodbold

- Friluftsliv

- Golf

- Gymnastik

- Hundesport

- Håndbold

- Idræt for Seniorer

- Kano og kajak

- Kampidræt

- Krocket

- Krolf

- Landevejscykling

- Løb

- MTB

- Petanque

- Skydning

- Svømning

- Tennis

- Triatlon

- Unicykling

- United by Streets

Idræt om dagen - fest og musik om aftenen

Selvom der er en masse fokus på idræt under arrangementet, betyder det ikke, at der ikke også skal være plads til at have det sjovt om aftenen. Det unikke ved landsstævnet er, at der er fokus på idræt og sport i løbet af dagtimerne, mens aftenerne bliver fyldt ud med både fest og musik.

Alt i alt er landsstævnet bare en festlig begivenhed, hvor der er plads til hele familien. Det er den perfekte oplevelse, og hvis du vælger at deltage, kommer du til at huske dit landsstævne i resten af dit liv.

Så mange deltager i landsstævnet

Landsstævnet bliver kun afholdt en gang hvert fjerde år. Det betyder blandt andet, at det er noget særligt, hver eneste gang landsstævnet finder sted. Derfor er der også så mange mennesker, der vælger at deltage i landsstævnet, når det endnu engang slår dørene op. Folk har lyst til at deltage i en sand folkefest.

I 2017, hvor festlighederne fandt sted i Aalborg, var der over 25.000 mennesker, der deltog i landsstævnet. Dette tal vil arrangøren formodentlig prøve at slå, når Svendborg i 2021 er den næste vært for landsstævnet. Om de slår sidste stævnes tal, er ikke til at vide endnu. Men folkene bag gør en stor indsats for at nå disse tal.

Bliv frivillig på landsstævnet og giv en hånd med

Hvis du har lyst til at være med til at gøre landsstævnet endnu federe, har du altid mulighed for at melde dig som frivillig til arrangementet. Sidste gang var der over 5.000 frivillige, som var med til at få landsstævnet til at køre så gnidningsfrit, som det gjorde.

Det er nemt at blive frivillig, og der er naturligvis altid brug for et par hænder mere. Der kan ikke være for mange frivillige på landsstævnet. Så har du tid, mulighed og overskud for at hjælpe til, er der rigtig mange mennesker, der bliver glade for at se dig, når du kommer som frivillig til landsstævnet i 2021.

Følg landsstævnet på de sociale medier og få seneste nyt

Hvis du ikke kan få nok af landsstævnet, eller hvis du bare gerne vil have mulighed for at følge med, når der sker nyt i forbindelse med landsstævnet, kan det være en god idé at følge arrangementet på både Facebook og Instagram.

Du har også mulighed for at skrive dig op til deres nyhedsbrev inde på deres hjemmeside, så du altid er opdateret med den nyeste information omkring landsstævnet i 2021. Du finder meget mere information om landsstævnet inde på deres hjemmeside.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.