annonce

Dette bilmærke har taget danskerne med storm

Det er svært at finde en bil med så mange gode kvalifikationer.

Et bilmærke, der har taget danskerne med storm, er det franske bilmærke Renault. Deres biler har en god størrelse, og derfor bliver de ofte brugt af børnefamilier. De har biler i forskellige størrelser, og de har biler til både en lille familie og til en stor familie, der har flere børn.

Hos en Renault forhandler kan man læse om de forskellige biler og se hvilket slags udstyr, der hører med til de forskellige biler.

Renault leverede kampvogne under første verdenskrig

Renault har en lang historie bag sig. De startede helt tilbage i 1898. Under første verdenskrig fremstillede de våben, ammunition og motorer. De stod også bag kampvognen FT.

FT’eren var den første kampvogn med et tårn øverst, som kunne drejes 360 grader. Kampvognene blev også brugt under anden verdenskrig.

Efter krigen begyndte de at lave forskellige modeller indenfor biler. De blev især kendt indenfor motorsporten. I 1946 udkom de med bilen 4CV. Renault gjorde blandt andet reklame ved at deltage i motorsport som Le Man. 4CV blev meget populær og derefter kom Renault frem med flere og flere modeller inden for personbiler.

En familievenlig bil

Kan man godt lide biler indenfor Hatchback, så er der flere forskellige Renault biler at vælge imellem.

Hvis man er en familie med kun et lidt større barn, så kan en Twingo være en oplagt ide. Hvis man har en baby, der bruger barnevogn, så er en Clio et oplagt valg.

Hvis man derimod har tvillinger, så skal der være plads til en tvillingebarnevogn. Her er en Mégane en oplagt mulighed, da der netop her kan være en tvillingebarnevogn i.

Hvis man derimod bedre kan lide en stationcar, så kan du også få en Clio eller Mégane som stationcar. I en stationcar er der endnu mere plads. Og den er oplagt til en stor familie, der godt kan lide at tage på køre-selv ferier.

En familiebil med meget standardudstyr

Hvis du ønsker dig en bil, der stadig kan rumme hele familien, men samtidig har udseendet med sig, så er en Renault Captur et oplagt valg. Den er god til de lange familieture, hvis man vælger versionen dCi 90. Så kan den nemlig køre 27,8 km pr. liter. Den er en økonomisk bil at køre i. Derfor er den også god til, hvis man har langt fra og til arbejde.

Det er en meget rummelig bil. Der er meget opbevaringsplads. Den kan rumme 455 liter bagage. Derfor er den god til de lange familieture eller til lange køre-selv ferier.

Udover dens karakteristiske udseende, så er en Captur også kendt for at have meget standardudstyr. Af standard udstyr kan der blandt andet nævnes hastighedsbegrænser, aircondition, el-sidespejle med varme og Bluetooth samt andet udstyr.

En Captur er en meget sikker bil at køre i. Den har blandt andet elektronisk stabiliseringsprogram (ESP) og UCL, som sikrer en imod understyring. En Captur er oplagt for familien, der godt kan lide en smart bil med en masse udstyr men som samtidig er billig at køre i.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.