annonce

Dette skal du huske, inden du køber din kommende brugte bil

En brugt bil kan på mange punkter være lige så god som en ny, hvis du ved, hvordan du skal lede efter den rigtige

Der er flere tusinde biler, som hvert år bliver solgt brugt i Danmark, og med et par gode råd, så kan du nemt og simpelt finde den, som du har brug for til din indkørsel, så du kan komme hurtigt og godt videre i hverdagen. I denne artikel kan du finde tre gode råd, som du kan benytte dig af, når du skal lede. Du kan også læse mere omkring brugte biler på online auktioner , så du kan finde den bil, som passer bedst til dig.

Bilens historik

Når du skal finde din kommende brugte bil, så er det en god ide, at du først og fremmest kigger på bilens historik. Hvor mange gange har den været på værksted? Hvor langt har bilen kørt, og hvor kommer den fra? Dette er spørgsmål, som du kan komme langt med at stille dig selv, inden du byder på en bil, som ligner, at den passer på alle dine kriterier. For det meste, så kan du få den detaljerede historie af sælgeren af bilen, men ofte er der også mange informationer at hente online, hvis du har bilens nummer.

Bilens generelle helbred

Når du så har kigget på bilens historik, så er det nødvendigt, at du kigger på bilens generelle helbred. Dette betyder, at du skal kigge efter rust, som kan have sat sig i krogene af bilen, og du skal kigge efter, om der er mærkninger, buler eller andet på bilen, som du ikke selv har lyst til at få fikset eller ordnet. Derudover skal du også kigge efter inde i bilen, om alle sæderne er intakte, og om alle de forskellige knapper og håndtag virker. Dette gælder også for bilens kontrolpanel forrest, så du ikke kommer hjem med en bil, som er defekt.

Mærke og model

Til sidst, når du har sorteret nok biler fra gennem de første to råd, kan du begynde at kigge på mærke og model og se efter hvilken en, som passer bedst til dine behov. Her skal du se efter en bil i den størrelse, farve, mærke og model, som du har lyst til at køre i, i de kommende fem år. Dette er som regel levetiden på en bil hos en almindelig familie, før den bliver solgt videre igen. Så er du helgarderet, når du skal ud for at finde din kommende brugte bil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden