annonce

Din guide til bekæmpelse af skadedyr

En af de allerbedste ting ved at bo i egen bolig er, at vi mennesker selv bestemmer, hvem vi lukker ind i privaten.

Dog hænder det, at vi noglegange får ubudne gæster i form af skadedyr.

Skadedyr kan føles som en invasion af vores privatliv på det groveste, for de er både ulækre, stærkt voksende i antal og uforudsigelige. Af denne grund vil vi gøre alt, vi kan, for at bekæmpe dem.

Lokalisér problemet

Det er de færreste, der kan sætte navn og kendetegn på mindre insekter, derfor vil sandsynligheden for, at du kender til dine ubudne gæster, være lille. Af denne grund bliver du nødt til at være fokuseret på, hvordan de ser ud, og hvor i din bolig, de både placerer sig og strømmer fra.

Når du har mistanke om, at du har skadedyr i din bolig, bør du gå på daglig opdagelse. På den måde kan du finde ud af, hvornår på dagen eller natten dyrene er aktive, og ligeledes hvor i boligen de er aktive.

Den information kan du videregive til bekendte, fagfolk og andre, der kan hjælpe dig med rådgivning og bekæmpelse.

Prøv med egne kræfter

Skadedyr er en betegnelse for et stor andel insekter og dyr, men det er ikke alle af dem, der har en skadende effekt på din bolig. Af denne grund kan du først og fremmest starte med at bekæmpe dem på egen hånd.

Besøg dit nærmeste supermarked, og undersøg hvilke kemikalier, der kan mindske og på sigt udslette dine ubudne gæster. Derudover er det fordelagtigt, at du hæver din indsats med rengøring, så de får mindst mulige levevilkår at formere sig i.

Opsøg fagfolk

Har du forsøgt - uden held - at bekæmpe skadedyrene i din bolig, bør du kontakte skadedyrsbekæmpere som Scan-Kill i Nordjylland . Bor du til leje, skal kontakten foregå med din udlejer, der skal vurdere, hvordan de skal håndtere situationen.

Noglegange skal din situation med skadedyr meldes til kommunen, da det kan være et lovkrav. Skadedyrsbekæmpelse kan være en stor opgave at løfte på egen hånd, derfor gør du klogt i at kontakte større hjælp, hvis du finder det nødvendigt. Scan-Kill foretager i øvrigt også bekæmpelse af kakerlakker , som er et stort problem i mange ejendomme.

Desværre kan vi ikke altid låse døren for skadedyr, hvorfor vi kan opleve at få uventet besøg fra dem på et eller andet tidspunkt. Det er vigtigt, at du får taget kontakt til de rette fagfolk, hvis problemet er blevet så stort, at du ikke selv kan varetage opgaven. Derudover kan dyrene være skadende for din bolig, hvorfor det er vigtigt, at du får hjælp i tide.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.