annonce

Din køreskole i Hobro og Aalborg

Er du på udkig efter en køreskole, der kan hjælpe dig sikkert ud på vejene?

Når du tager et kørekort hos Frisdal Køreskole i Aalborg eller Hobro, garanterer vi, at du får det bedste udgangspunkt til at blive en sikker og tryg bilist.

Hos os sætter vi dine behov først, derfor kan du selv styre, hvor hurtigt du skal stå med kørekortet i hånden. Frisdal Køreskole sørger for undervisning i høj kvalitet uanset, om du benytter dig af vores køreskole i Hobro eller Aalborg.

Troværdig Køreskole uden skjulte gebyrer

Hos Frisdal Køreskole sætter vi en dyd i, at vi leverer en troværdig og ærlig service. Det betyder, at vi ikke lægger ekstra tillæg i den aftalte pris. Vi fremlægger en fast pris for dig som kunde, når du skal bevæge dig ud i trafikken på fire hjul. Du får følgende, når du tager et kørekort til personbil hos Frisdal Køreskole:

Pris for lovpakken: 11.499,- DKK

Lovpakken indeholder:

Fri teori (min. 29 lektioner)

16 kørelektioner på vej

4 lektioner på Kravlegård

4 lektioner på Køreteknisk Anlæg (glatbane)

1 stk. leje af bil til køreprøve

1 stk. ubegrænset online teoriadgang i 4 mdr. (normalpris er 500 kr)

Oveni prisen kommer:

Gebyr til politiet (600,-)

Evt. Førstehjælp (ca. 500,-)

Lægeerklæring (ca. 400,-)

Pasfoto (ca.140,-)

Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at kravene til en bestået køreprøve er blevet skærpet de senere år. Det betyder, at halvdelen af vores elever har gavn af ekstra køretimer, inden de står med kørekortet i hånden.

Trygt og fleksibelt kørekortforløb

Med vores faste pris sikrer vi det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde mellem os, dig som elev og evt. dine forældre. Når du som ny bilist sætter dig bag rattet, er det normalt, at du bliver nervøs og en smule utryg. Derfor sørger vi for et trygt miljø for dig som ny bilist, så du får en god oplevelse, når hjulene først ruller.

Derudover kan du selv bestemme, hvor hurtigt du vil ud på landevejen, uden der skal stå skolevogn på bilens tag. Tempoet for kørekortforløbet bestemmer du, ligesom du også bestemmer, hvilken kørelærer du ønsker. Med andre ord kan du bestemme, om du vil tage forløbet stille og roligt, eller om du vil ræse igennem vores undervisning.

Du må tidligst sætte dig bag rattet tre måneder, inden du fylder 17 år. Vi kræver derudover, at du taler det danske sprog flydende, så du har en forståelse af de tekniske betegnelser på dansk.

Lokal køreskole i Hobro

Ønsker du at komme ud på vejene på egen hånd, men du mangler et kørekort i Hobro eller omegn? Så kan du med fordel opsøge vores køreskole, der er placeret i Hobro Centrum. Køreskolen er placeret nær Hobro Station, så du let kan tage offentlig transport dertil.

Vi er at finde på adressen Fortunavej 6 9500 Hobro, og du er velkommen til at skrive en mail til os på kontakt@frisdal1.dk.

Køreskole i Aalborg

Skal du have et kørekort til personbil i Aalborg, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige kørelærer står klar til at hjælpe dig sikkert gennem kravlegård, teori og kørelektioner.

Vores køreskole i Aalborg finder du på adressen: Enggårdsgade 5 9000 Aalborg, og du er velkommen til at skrive en mail på kontakt@frisdal1.dk.

Fælles for vores køreskoler i både Hobro og Aalborg er, at du som elev skal medbringe lægeerklæring, pasfoto og ligeledes et godkendt færdselsrelateret førstehjælpsbevis, der maksimalt må være et år gammelt. Du er dog undtaget sidstnævnte, hvis du ejer et traktorkørekort.

Din oplevelse på et kørekortforløb spiller en vigtig rolle i din fremtidige færden på vejene.

Hos Frisdal Køreskole hjælper vi dig sikkert ud i trafikken, så du er tryg bag rattet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.