annonce

Disse glæder giver en pavillon

En pavillon i haven kan skabe meget glæde for dig som haveelsker.

Havepavillonen giver en ny dimension til haven, ligesom den er en arkitektonisk skønhed med en høj funktionalitet. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan du kan blive rigtig glad for din pavillon, samt hvilke forholdsregler du skal tage, hvis du overvejer at opgradere haven med et lille værested.

Tænk på størrelse, design og materiale

Visse ting er en livsinvestering, og en pavillon går ind under den kategori. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, inden du forkæler dig selv og din familie med pavillonen.

Først skal du være sikker på, at du finder en pavillon, som designmæssigt passer til huset. Pavilloner kan fås i mange forskellige nuancer, designs og modeller. Derfor skal du ikke nødvendigvis kaste dig over den første og bedste mulighed, du ser. Sondér markedet, og find den stilmæssigt bedste løsning til jer.

Dernæst skal du tænke over, hvilken størrelse pavillonen skal have. Hvad skal du bruge den til? Skal den være udstilling, et værested eller fungere som drivhus? Når du ved det, kan du bedre tage stilling til størrelsen.

Slutteligt skal du være sikker på, at pavillonen er lavet af noget godt materiale i høj kvalitet. Konstruktionen er vigtig, og den skal kunne holde til det danske klima, som er meget svingende.

Et alternativ til en tilbygning

Det er dyrt og måske ikke muligt at lave en tilbygning til din nuværende bolig. Et nemmere og billigere alternativ er en pavillon. En pavillon kan bruges som et sted, hvor man drikker kaffe, spiller spil eller nyder en øl. Derfor kan den have samme funktion som en tilbygning eller et nyt rum. Denne løsning er dog billigere og kræver ikke ret meget plads. Dertil giver det noget personlighed til hjemmet at have en pavillon.

Det pæne drivhus

I stedet for det klassiske, lidt kedelige, ikke så pæne drivhus kan du få en pavillon, der har samme effekt. Her får du et flot design, der er en opgradering af boligen, og som giver haven mere liv.

En pavillon har samme effekt som et drivhus, og den kan derfor fungere som varmefælde, fordi de langbølgede varmestråler ikke forlader pavillonen. Det betyder, at du kan have frugter, planter og andet boende.

Forlæng udendørssæsonen og skab intens hygge

Sommeren i Danmark kan være kort, og det er med at nyde den, mens solen er fremme. Forlæng sæsonen med en pavillon og skab ekstra hyggelige stunder udendørs. Pavillonen kan nemlig holde på varme, og hvis du vælger glas på 5-6 mm, kan den holdes lun og behagelig hele natten. Derfor kan den også bruges til overnatning.

Pavillonen gavner derfor dig, der elsker sommeren og at være i naturlige omgivelser. Du kan forlænge sommeren i begge ender med pavillonen, som både kan bruges til kaffe, overnatning, brætspil, hygge og meget andet. Der er derfor mange gode grunde til at investere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.