annonce

Disse modetrends hitter hos nordjyske trendsættere

Nordjyder er ikke kun kendt for at være meget rolige og lunefulde. Nordjyder gør sig også bemærket inden for modeverdenen.

Faktisk stammer rigtig mange af landets trendsættere fra det nordjyske, hvilket man som nordjyde kan tillade sig af at være stolt af. Nordjyllands hovedstad – Aalborg - huser de fleste af landsdelens trendsættere.

Sarah Louise Christiansen, Huxi Bach, Mascha Vang, Ole Henriksen og Mads Peter Veiby er blot nogle af de nordjyder, som man bør følge på de sociale medier, hvis man søger inspiration til alt fra mode til boligindretning. I denne guide skal det dog ikke handle om de mange kendisser, men derimod om de mest udbredte modetrends.

Ankelstøvler

Selvom man stadig ser mange høje støvler i gadebilledet, så er det et faktum, at lavere støvler i form af blandt andet ankelstøvler vinder frem i disse år. Faktisk hitter ankelstøvlerne ikke kun blandt kvinder, men også blandt modebevidste mænd.

Rieker – et kendt tysk skomærke – står bag nogle af de mest populære ankelstøvler lige nu. Disse kan du eventuelt tjekke ud på nettet, hvis du er på udkig efter et par nye støvler og gerne vil fremstå trendy. Rieker sko, herunder støvler, er et sikkert valg, idet kvalitet og komfort går op i en højere enhed. Endvidere koster disse ikke en formue.

Læderjakker

Et par fede ankelstøvler kan naturligvis ikke stå alene. Der skal også være styr på overtøjet, hvor der for eksempel er mulighed for at rocke en flot læderjakke. Netop læderjakker står i høj kurs blandt både mandlige og kvindelige trendsættere, hvorfor investeringen i en sådan jakke er værd at tage til overvejelse.

Udvalget af jakker i læder er stort, men det er hovedsageligt de stilrene og detaljefattige læderjakker, som handles lige nu. Der er dog også rig mulighed for at investere i en mere spraglet læderjakke, som kaster en masse opmærksomhed af sig.

Performance jeans

Performance jeans – læs; strækbare og komfortable bukser – er også et kæmpe hit i det nordjyske. Det særlige ved disse bukser er, at de ligner jeans, men føles som joggingbukser. Du har dermed mulighed for at hoppe i et par moderne jeans uden at give afkald på den ønskede komfort og bevægelsesfrihed. Du er nemlig sikret den absolut højeste komfort i performance jeans, som sælges i stort set alle tænkelige farver og størrelser. Disse bukser er mest populære blandt mænd, men forhandles også til kvinder i et mindre omfang.

Leder du efter et par jeans, som du føler dig godt tilpas i, og som vil tage sig godt ud i enhver anledning, så vil denne buksetype helt sikkert falde i din smag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst