annonce

Disse smykketrends hitter i år

Er du på udkig efter et nyt smukke, kan du med fordel lade blikket glide nedover denne artikel. Heri finder du de tre mest dominerende smykketrends, der hitter i år.

Du har sandsynligvis siddet foran din mormors smykkeskrin med åbne øjne, mens du har misundt det mangle funklende perler. Skrinets små rum, du kunne løfte op, gemte på flere forskellige smykker, der alle bar på sin egen historie.

Denne oplevelse behøver ikke kun tilhøre din mormors tid, for perler har atter vundet popularitet indenfor nutidens smykketrends. Uanset om perlerne hænger på en kæde fra din hals, ører eller på dit armbånd, så er de et populært valg.

Regnbuens farver

Det er ikke kun perlemorens glimtren, danskerne udsmykker sig med, for sten i alle regnbuens farve stiger i popularitet med hastige skridt. Flere og flere smykkemærker sammensætter en masse farvenuancer, så det giver et frisk og nyt udtryk til hverdagens og festlighedernes outfits.

Denne trend er ikke opstået uden grund, for lidt farve på tilværelsen har aldrig skadet nogen. Danskernes hang til mørkt tøj kan ligeledes friskes op med et smykke eller to, der skaber et farverigt blikfang.

Minimalistisk designs

Uanset hvilke år, vi bevæger os rundt i, vil der være en trend, der er vedvarende. De såkaldte klassikere. Indenfor smykkebranchen vil de minimalistiske designs altid befinde sig på listen over årets mest hittende smykketrends.

Smykker i høj kvalitet kræver ofte en sum penge i mindre eller høj grad, derfor kan vi have en tendens til at bevæge os indenfor det sikre valg. Et smykke i et minimalistisk design kan bruges år efter år, da sandsynligheden for, at de går af mode, er ikke eksisterende.

Smykkemærket til enhver smag

De tre ovenstående trends strider på mange måder i hver sin retning, derfor kan vi synes, at de er svære at forene i et smykkemærke. Det danske smykkemærke Mads Ziegler har formået at skabe et udvalg af smykker, der omfavner alle tre trends.

Når vi mennesker skal bære et smykke, handler det i bund og grund om, at vi føler os smukkere og bedre tilpas. Det sætter krav til, at vi finder et smykke, der passer til vores egen personlige stil. Lad dig inspirere af Mads Ziegler smykker , og du kan med garanti finde det smykke, der giver din selvtillid et boost.

Hos Lotte Rank Guldsmed finder du både Mads Ziegler Smykker, men også et væld af andre smykker, ure, guld og sølv. Du finder Lotte Rank i Pandrup i Nordjylland, hvor det venlige personale står klar til at betjene kunderne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.