annonce

Disse tøjbrands skal du kende:

Det kan være svært at følge med i, hvilke tøjbrands som hersker i modeverden lige for tiden. Måske fortsætter et brand i mange sæsoner og et helt andet bliver overhalet af et helt ny og mere nytænkende brand. Det kan være en stor labyrint at finde rundt i.

Derfor kan du læse nedenfor, hvilke fashion-brands, som vi forudser kommer til at fylde rigtig meget i modebranchen de næste mange år, og som du bør kende - et feminint kreativ og modigt brand og ikke mindst et bæredygtig funktionelt outdoor-brand.

Ganni

Hvis navnet Ganni ikke allerede siger dig noget, kan vi garantere, at du i hvert fald har set deres styles ude i gadebilledet.

Ganni er et dansk hurtigvoksende modebrand, som har formået at skabe sin helt egen vej og sti i modeverden. Brandet er ikke kun at finde i Danmark, men også udlandet har forelsket sig i deres designertøj, som har ført til, at brandet er eskaleret på meget kort tid.

Store modeikoner og internationale superstjerner såsom Rihanna og Alexa Chung er blevet spottet i Gannis genkendelige cool styles.

Ganni startede tilbage i år 2000 i Danmark med at producere cashmeretøj. I 2009 overtog Ditte og Nicolaj Reffstrup brandet med visionen om at skabe farverigt, feminint og udtryksfuld tøj, som kan passe ind i enhver kvindes klædeskab, som man i den grad må sige, er lykkes.

Brandet tager udgangspunkt i det skandinaviske udtryk, dog uden at være begrænset af det minimalistiske træk, som mange forbinder det skandinaviske udtryk med.

Ganni opfordrer alle til at være kreative, nytænkende og ikke mindst udtrykke sig gennem deres tøj.

Iøjnefaldende og kreative kollektioner

Ganni producerer 4 kollektioner hvert år, hvor du kan finde alt fra overtøj til badetøj, shorts og accessories. Det danske brand finder inspirationen fra smukke modige og feminine kvinder fra hele verden.

I deres kollektioner finder du alt fra farverige kjole med store pufærmer, krystal pynt eller kreative krave til ikoniske t-shirt med et simpelt print. På den måde kan du lave dine egne kombinationer med det. Pift det op eller ned, alt efter hvilket look du går efter.

Selv den mindste detalje er nøje gennemtænkt i deres kollektioner og kreationer. Her er intet overladt til tilfældighederne. Det afspejler sig tydeligt med brug af deres små detaljer såsom krystal pynt, flæser, kraver og meget mere, som i den grad er med til at gøre deres styles unikke.

Det danske brand ønsker ikke at indsnævre deres publikum. Af den grund har de både styles til den modne kvinde, som ønsker at følge tidens trends, men samtidig ikke vil skille sig alt for meget ud, og tøj til den unge modige kvinde, som sidder med ønsket om udvise personlighed og iklæde sig modige og iøjnefaldende tøj.

Kvalitet og miljøet er også et punkt, som man ser, at brandet har mere og mere fokus på. Det er vigtig for dem, at deres styles lever op til vis kvalitet, som sikrer en lang levetid på produkterne. Derfor er du altid sikret et produkt fra Ganni, som er produceret i slidstærke og gode materialer.

I forhold til miljøet ses Ganni ikke som et decideret bæredygtig brand. Det har dog været tydeligt, at Ganni de senere år har arbejdet i en mere og mere bæredygtig retning. Det er sket ved miljøbevidste valg ved genanvendelse af materiale og CO2-kompensation, som udviser tanken for verden omkring os.

Alt i alt tør Ganni at tage et skridt videre og differentiere sig fra andre brands med anderledes og modige kollektioner til feminine kvinder, som vi slet ikke er færdige med at se i modebranchen.

Patagonia

Er du vild med outdoor og sport, har du måske allerede stiftet bekendtskab med det funktionelle tøj fra amerikanske Patagonia . Patagonia skaber beklædning og udstyr, som både er stilfuldt, funktionelt og slidstærkt, som får folk over hele verden til at rive det ned fra hylderne.

Patagonia så sit lys i 1973, hvor grundlæggeren Yvon Chouinard solgte beklædning til klatring. Meget er kommet til siden, hvor de nu udover outdoor tøj producerer udstyr til udendørs aktiviteter, såsom skiløb, fiskeri og surfing.

Outdoor brandet fik sit gennembrud i modeverden ved lancering af deres populære fleecetrøjer. Her lykkedes det dem at designe fleece, som både var funktionelle og ideelle til outdoor, men også i stilfuldt design, som også får folk til at bruge dem til hverdag.

Med tanke for miljøet

Ud over at lave funktionelt tøj i fint design har brandet en stor kærlighed til naturen og verden, hvilket afspejler sig i produkterne, donationer og deres valg. Eftersom de befinder sig i en branche, som anses som værende en af de meste forurenede i verden.

Brandet har strenge krav til produktionen og kvalitet på tøj. Dette kommer for eksempel til udtryk i deres valg om, alt deres bomuld er økologisk, genbrug af plastflasker til produktion og 100% sporbare dun i deres jakker.

Samtidig startede grundlæggeren af Patagonia organisation: 1 for the planet. Her donerer medlemmerne af organisationen 1% af deres omsætning til miljøet, som Patagonia naturligvis også er en del af.

Patagonia er et pragteksempel på et mærke, som aktivt gør noget for en grønnere verden og et brand, som vi slet ikke er færdige med at høre fra i modebranchen.

Munk Store

Har de to brands også vakt nysgerrighed og fundet vejen til dit hjerte, kan du hoppe ind på munkstore.dk. På webshoppen finder du altid de nyeste og mest populære styles udvalgt fra de to succesfulde tøjbrands - Ganni og Patagonia.

Munk Store har hele tiden fingeren på puls i forhold til modetrends og nye upcoming-brands. Derfor kan du trygt læne dig tilbage i sofaen og smæk benene op, mens du shopper løs i sæsonens trends på siden uden at skulle være bange for at glippe eller overse noget. Det findes ikke nemmere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.