annonce

Drinks med vodka

Der findes et hav af forskellige drinks, som du kan lave med vodka.

Hos DANSK er vi specialister inden for drinks med vodka. Mere specifikt så er DrinkDansk velsmagende & naturlige drikke med danskvand, vodka & helt naturlige aromaer. Vores drikke på dåse er perfekte at nyde iskolde fra køleskabet eller med is til, men du kan også sagtens gå i kreative veje, hvor du kan lave din helt egen cocktail med udgangspunkt i vores velsmagende drikke, der fås i 3 forskellige varianter.

De 3 varianter

Står du og skal bikse op med drikke til en festlig lejlighed eller måske vil du gerne bare nyde en kold forfriskelse på altanen, så er DrinkDansk et fremragende valg, og du kan nyde dem, præcis som de kommer på dåse. Er du derimod mere anlagt til at sammensætte og mixe dine helt unikke cocktails, så danner vores drinks også et godt udgangspunkt og bundlag for enhver cocktail. Lav et godt smagsspil med vores 3 forskellige drinks med vodka, som fås med hyben & timian, pære & orangeblomst og ribs & ingefær.

De klassiske drinks med vodka

Der er et utal af drinks med vodka, men her har vi prøvet at opliste nogle af de mest almindelige, som du sikkert har hørt om før, som du kan bruge til inspiration til din personlige DrinkDansk-cocktail. Cosmopolitan, Bloody Mary & Sex on the Beach er uden tvivl nogle af de mest populære drinks med vodka, og faktisk kan du med vores drikke på dåse, nemt lave dine helt egne versioner af de populære og verdenskendte cocktails. Det er i øvrigt nemt at portionsanrette og opdele dine cocktails, da du ikke behøver at åbne op for en hel flaske, men blot kan nøjes med at bruge et par dåser.

De bedste drinks laves tilfældigt

Som med både mad & drikke så findes de bedste smage og sammensætninger typisk ved, at man eksperimenterer sin vej frem, til man finder et match, som man godt kan lide og så arbejder videre derfra. Det samme gør sig gældende hos DrinkDansk, hvor der er rig mulighed for at nyde en velsmagende cocktail – som den er, eller man kan gå all-in og servere den med citron eller lime i et glas og eventuelt blande drinken op med ekstra ingredienser for at peppe den endnu mere op.

Tørstig?

Er du blevet tørstig efter al den læsning, så er det bare at besøge DANSK, som leverer nogle af de bedste drinks med vodka på markedet. Der er muligt at købe alle 3 varianter i en række udvalgte butikker landet over. For at se, hvor du kan købe produktet i dit nærområde, så anbefaler vi, at du taget et kig på oversigten, som du finder på deres website.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.