annonce

Du behøver aldrig mere at betale fuld pris for babyudstyr

Med en lille ny i familien, der skal have den bedst mulige start på livet, kan det godt blive en rigtig dyr omgang, når der skal købes babyudstyr.

Der er rigtig mange forskellige ting i får brug for, allerede inden barnet bliver født og i løbet af de første par år af barnets liv. Hvis man ønsker, at det babyudstyr man køber, er i god kvalitet, kan holde til noget og er godt for barnet, så kan man godt ende med at komme af med rigtig mange penge. Alene på grund af priserne på kvalitetsudstyr til babyer, ender mange med at gå på kompromis med kvaliteten.

www.littlehappy.dk er det slut med at betale fuld pris for det udstyr, du skal bruge til din baby, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. Som medlem hos Little Happy sparer du i gennemsnit 45% på alt babyudstyr, det skal nemlig ikke være kroner og ører der afgør, hvad du synes er bedst for dit barn. Hos Little Happy finder du over 300 kendte brands, og dermed nogle af de mest populære produkter til børn. Et medlemskab hos Little Happy handler ikke kun om besparelser, du får nemlig også en række fordele, der gør det nemmere for en travl børnefamilie.

Det skal du købe til din baby

Der er rigtig mange ting, der er nødvendige at købe allerede før din baby kommer til verden. Der er ting der er nødvendige at købe, og så er der ting der er nice to have. Synes du også det er svært at finde ud af, hvad du skal købe før dit barn er født? Så er du ikke den eneste. Det kan være en sand jungle at finde rundt i alle de gode råd, når man skal have et barn og man kan hurtigt ende med at få købt en masse ting, som måske viser sig slet ikke at være nødvendige. Her får du en lille guide til, hvad der er vigtigst at skaffe, før den lille kommer til verden:

Baby autostol - Når i skal hjem fra hospitalet, er det uundværligt med en baby autostol. Det samme gælder når i efterfølgende skal til de forskellige undersøgelser med barnet, der ofte er efter en fødsel. En babyautostol er skabt til, at passe til en nyfødt og ofte til barnet er omkring 1 år.

Puslebord og/eller puslepude - Når i kommer hjem med den lille, vil i opdage hvor meget af dagen der går ved puslebordet. Sørg derfor for at købe en puslepude hvor dit barn ligger godt, samtidig med at det er en i kan holde ud at se på meget i løbet af dagen. Samtidig skal puslepuden også være nem at gøre ren, hvis uheldet skulle være ude. Hvis i skal have et puslebord, så sørg for at det passer i højden til jer, så i ikke får ondt i ryggen når i skal pusle den lille.

Bleer - Vi kommer ikke udenom, at børn bruger mange bleer i løbet af en dag, og særligt nyfødte. Man siger, at babyer bruger mellem 6-10 bleer om dagen, og derfor er det altså godt at have købt et lille lager ind. Sørg for at købe nogle bleer der er gode for barnets hud, så mindsker du rødme og irritation i dette område.

Stofbleer - Stofbleer kan bruges til mange ting, når man har en nyfødt. Derfor er det godt at have anskaffet en god bunke af dem, så i altid har en ren stofble. Stofbleer kan både bruges til at tørre gylp væk, som et lille tæppe eller som underlag på puslepuden.

Badekar - Efter nogle dage, skal baby have sit første bad. Her er det noget nemmere for jer alle, hvis i har et badekar til baby. Hvis i, i forvejen har et badekar i huset, kan i nøjes med at købe en indsats til badet, som passer til en nyfødt. Når i skal købe et babybadekar, er det en god idé at købe et, der nemt kan pakkes væk så det ikke står og fylder hele tiden.

Sutter - En sut kan være med til at skabe tryghed for barnet, allerede fra barnet er helt lille. Barnet kan også være en god indikator for forældrene på, om barnet er sulten eller ked af det. Det kan være svært at finde ud af, hvilke sutter der passer bedst til dit barn. Prøv at købe lidt forskellige varianter til at starte med, så finder i hurtigt ud af hvad barnet kan lide eller ikke lide.

Barnevogn - Det er rigtig godt at anskaffe en barnevogn, før barnet bliver født. En barnevogn er god når i skal på tur med den lille, og når barnet skal sove middagslure. Lav en liste over jeres behov til en barnevogn, så er det nemmere for jer at finde den helt rigtige.

Babydyne - Børn bruger rigtig mange timer på at sove, særligt når de er nyfødt. Derfor er det en god idé at købe en god babydyne, som er god for barnet. De bedste babydyner er dem med kapok fyld, fordi de hjælper barnet med at regulere temperaturen, samtidig med at de sørger for at fugt ikke bliver liggende på barnet.

Babynest - Hvis du har brug for at have hænderne fri, er en babynest en rigtig god investering. Babynesten har høje bløde kanter, så din baby ligger trygt og godt, så falder dit barn ikke ud. En babynest er også rigtig god at bruge, hvis barnet skal sove i sengen med jer, så virker den store seng ikke så voldsom for det lille barn.

Et medlemskab der betaler sig

Hos Little Happy får du ikke bare et medlemskab, der ikke giver mening. Medlemskabet er nemlig fyldt med fordele, der vil gavne hele familien. Et medlemskab hos Little Happy giver dig mulighed for at spare 45% i gennemsnit på både legetøj, babyudstyr, interiør til børneværelset, velvære til børn og meget mere. Du får derfor mulighed for at købe kvalitetsprodukter, til en pris hvor alle kan være med. Samtidig får du også adgang til ét gratis produkt til hver ordre, så du altid kan få lidt ekstra med i ordren. Som medlem hos Little Happy får du også både hurtigere levering, 101 dages fortrydelsesret og billigere returnering, samt meget meget mere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.