annonce

Dyk ned i Frederikshavns kulinariske oplevelser

Når du besøger en by som Frederikshavn, kan du være helt sikker på, at du bliver drønende sulten. Byen er nemlig ekspert i, at holde turister beskæftigede, og når så sulten skal stilles, sejrer Frederikshavn igen - her er nemlig propfyldt med lækre spisesteder.

Essensen af din sommerferie

Én af de restauranter, som hiver roser hjem, efter at have haft besøg, er Restaurant Essens . Restauranten er kåret som Årets Fiskerestaurant 2019 i Den Danske Spiseguide, så hvis du er til delikatesser fra dybet, kommer Restaurant Essens virkelig til at falde i din smag.

Essens sørger for, at gøre din gastronomiske oplevelse til noget helt specielt, og så har de i sinde at sørge for den fulde oplevelse af ‘feel good’ food.

En antik og klassisk naturskat

Én af Frederikshavns ældste bygninger er Møllehuset. Restaurant Møllehuset lægger op til et måltid i klassikernes tegn - og om sommeren kan du få serveret på terrassen.

Denne herlighed har både frokost- og aftenretter, samt kaffe, kage og en herlig klassisk atmosfære. Møllehuset ligger i det naturskønne Bangsbo område, hvor du kan samle appetit på en af den mange vandrestier.

Lær at tale nordjysk

Undervejs på din kulinariske rejse gennem Frederikshavn, kan du samle en velkendt, nordjysk vending op - det’ noe gratværk. Hvis ikke du er helt med på, hvordan denne vending skal bruges, kan Restaurant Gratværk hjælpe dig på vej.

Her må du nemlig gerne gratte med maden - så længe du nyder den imens. Personalet vil sørge for en oplevelse, du sent glemmer, og så er du klar til at udforske resten af Frederikshavn ovenpå et lækkert måltid.

Mangler du inspiration - så har vi Sted1

Et andet af Frederikshavns gastronomiske fyrtårne er Restaurant Sted1 , som du finder på toppen af Hotel Jutlandia.

Ikke nok med at maden er af absolut topklasse, så er udsigten fra stedet også i en klasse for sig. Her har du udsigt over havn og Kattegat.

Sted1 er kendt for at gøre brug af de lokale råvarer, og så er atmosfæren på stedet også helt unik. Desuden kan Sted1 bryste sig af at have den største ginsamling i byen. Så hvis du ikke har appetit til en seriøs gourmetoplevelse, kan du sagtens nøjes med god drink fra baren, som kan nydes i loungen eller ude på terrassen med de flotte udsigt.

Snyd ikke dig selv for en udsøgt oplevelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.