annonce

Dyk ned i Sæbys kulinariske perler

Når du drejer fra vejen ind mod Sæby, går der ikke længe, før du kan dufte saltvand fra havet og nyhøstede råvarer. Sæby er nemlig en af østkystens kulinariske perler, og i denne sommerferien inviteres alle madglade turister til at tage plads i stolen hos Sæbys mange spisesteder.

Sæby er beriget med rigtig mange kilder til lokale råvarer, så når du booker et bord hos ét af byens mange spisesteder, er du stort set garanteret et måltid der kommer direkte fra området ved Sæby.

Spænd bæltet et hak ud og gå i krig i buffeten hos Jacob

På Havnen 12 i Sæby finder du Jacobs Fiskerestaurant, der er lokalt berømte for, at mætte munde fra miles omkreds, med sin fiske- og skaldyrsbuffet.

Jacob serverer også gerne dit yndlingsvalg fra á la carte menuen - alt imens du nyder den fantastiske udsigt over Sæby havn, der kan ses fra restaurantens siddepladser.

Fisk- og skaldyrsbuffet hos Jacobs Fiskerestaurant

Fisk- og skaldyrsbuffet hos Jacobs Fiskerestaurant

Hvad byder menuen så på?

Jacobs Fiskerestaurant tiltrækker gæster år efter år, og for mange er det en tradition at komme der i sommermånederne. Det er fiske- og skaldyrsbuffeten der får gæsterne på krogen, og den kan nydes for blot 249,- kroner pr. person.

Du fornemmer klart, at Sæbys egenproduktion meget stor. Restauranten gør nemlig i høj grad brug af de lokale fiskeauktioner, i restaurantens lune fade finder du de kulinariske oplevelser, du søger. Der er eksempelvis tale om jomfruhummere, muslinger, rejer og diverse fiskesupper - resten af menuen kan du nærstudere lige her.

Frøken Madsen kokkererer hele sommeren lang

Der venter dig en idyllisk panoramaudsigt over Sæby Å, når du vælger at besøge Frøken Madsens Spisehus. Spisehuset holder åbent hele sommeren, og glæder sig til at løfte dine forventninger om Sæby helt op under skyerne.

Her er hovedfokus på á la carte retterne, som både tilbyder langtidstilberedt svinenakke, fyldt kyllingebryst og boeuf af oksemørbrad.

Det er muligt at nyde Frøken Madsens mange lækre retter udendørs

Det er muligt at nyde Frøken Madsens mange lækre retter udendørs

Du finder denne kvalitetsrestaurant på Pindborggade 1B og her sætter de en dyd i, at gøre dit besøg til en afslappet, og gastronomisk enestående oplevelse. Du skal ikke røre en finger, når først du har sat dig - blot holde godt fast på dit bestik.

Frøken Madsens Spisehus har strikket en sæson inspireret menu sammen, hvor du har mulighed for at udkåre dine personlige favoritter i forret, hovedret og dessert. Se her hvordan menuen kan vække dine smagsløg.

Menuerne på Hotel Viking

Hotel Viking i Sæby er kendt for Aqua Spa og wellness - og lige så afslappet som du kan blive i deres spa område, lige så mæt kan du blive i hotellets to restauranter.

Her refereres til frokostcaféen Café Norh og middagsrestauranten Asgaard, som begge står til rådighed for at betjene dig og din forventning om et lækkert måltid.

Uanset om du er overnattende gæst på hotellet eller ej, er du velkommen i begge restauranter. Der er dækket op til sommerferie og afslapning i frokostrestauranten, hvor anretningerne til den lille sult også kan nydes i hotellets spaområde. Frokostanretningerne, til den lille og store sult, står beskrevet mere udførligt i menukortet.

Middagsrestauranten Asgaard

Den mere formelle og kulinariske oplevelse kan helt bestemt fornemmes i Hotel Vikings middagsrestaurant, Asgaard. Her lægger atmosfæren og menuen op til en aften i gourmetens tegn, og du kan blive en del af hele herligheden i din ferie.

Hver lørdag aften serverer restauranten en fastsat signaturmenu, der skifter hver måned - så lørdage er det ikke muligt at bestille á la carte, her skal du i stedet forføres af køkkenchefens menu.

Fantastiske aftensmåltider hos Restaurant Asgaard på Hotel Viking

Fantastiske aftensmåltider hos Restaurant Asgaard på Hotel Viking

Sæby stiller op med flere kulinariske oplevelser, dette er blot vores lille udpluk af gode spisesteder at besøge. Invitationen til alle madglade danskere gælder hele sommeren, og du kan læse meget mere om alle Sæbys gourmetperler lige her.

Vi glæder os til at servere for dig.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.