annonce

Efterår og Halloween med familien

Solen går ned klokken 18:51, kulden begynder at slå igennem og de fleste har fundet sidste års halstørklæde frem - så kan vi vist ikke være i tvivl længere - efteråret er kommet.

Det betyder samtidig, at det snart er efterårsferie, og hvis du mangler inspiration til oplevelser i den længe ventede uge 42, kan du blot læse videre.

Denne artikel omhandler oplevelser og projekter, som hele familien kan kaste sig over i efterårsferien.

Efterårsprojekter sammen med familien

Det er så dejligt at være sammen med familien om et lille kreativt projekt, og det får I i den grad muligheden for i efterårsferien. I kan eksempelvis tage ud og finde en masse kastanjer, og tage dem med hjem og lave kastanjedyr, og andre kastanje dekorationer.

Lav en smuk efterårskrans

Hvis du sætter pris på en smuk krans på din hoveddør, der giver en dejlig efterårsstemning, så kan du og familien også sagtens kaste jer over, at lave en selv. Det kræver blot: en halmkrans, en saks, en rulle ståltråd og noget smukt efterårspynt - og pynten kan I finde i en nærliggende skov eller ude i egen have.

Halloween oplevelser i uge 42

Halloween d. 31/10 ligger nu godt nok placeret i uge 44, men derfor kan den sagtens tages lidt på forskud, når nu ferien banker på døren. Her kan du tage familien under armen og tage til forskellige workshops hos Verdenskortet.

Hvilke workshops har Verdenskortet på programmet?

Når Verdenskortet slår dørene op til deres Halloween oplevelser, vil der eksempelvis være mulighed for at lave:

- Græskarskæring, eller string art på græskar

- Snobrød på bål

- Æblemost (medbring selv æbler og flasker)

- Halloweenpynt på småkager

Verdenskortet åbner allerede op for Halloweenglade gæster lørdag d. 10/10, og holder åbent til og med søndag d. 18/10 - alle dage i tidsrummet 10:00-17:00.

Sæt kursen mod oplevelser til Halloween i uge 42 hos Verdenskortet, eller start nogle sjove og kreative projekter op med familien, så I får en hyggelig efterårsferie, I sent glemmer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.