annonce

Efteråret er på vej – Hold hjernen i gang i mørket

Der er rig mulighed for god og hyggelig underholdning, når efteråret for alvor melder sin ankomst.

Efter en sommer med både godt og dårligt vejr, er efteråret ved at presse på; dagene bliver kortere, mørket tvinger sig på, temperaturen er ikke længere behagelig til langt ud på aftenen, og vi skal snart i gang med at finde tæpper og stearinlys frem.

I Danmark har vi tradition med at hygge – på hver vores måde. Nogle vil gerne sidde i varmen og trygge omgivelser med en serie, nogle foretrækker socialt samvær - mens andre foretrækker at læse en bog i deres hyggekrog for dem selv.

Hold hjernen i gang i efterårets mørke

Med efteråret på vej og med en vinter der ankommer, inden vi når at se os om, er det en god idé at sørge for, at der er rigeligt med lys der, hvor man opholder sig samt at holde hjernen i gang. Det giver det bedste udgangspunkt for at undgå at blive ramt af den famøse vinterdepression, der hvert år rammer bredt blandt danskerne.

Hos da.bookmate.com er der rig mulighed for at finde den rette bog eller lydbog til efteråret og vinteren. Ved at have bogen elektronisk på smartphone og/eller tablet skal man ikke tænke over, om man har husket at få pakket den ned, hvis man skal ud at rejse eller skal en tur ud i den danske natur. Det gør det også muligt at have et stort udvalg af bøger med sig hele tiden, der ikke tynger i tasken, så man kan læse lige den bog, man har lyst til, hvor som helst og når som helst.

Bøger & Lydbøger på smartphone, tablet eller computer

Har du ikke tid eller mulighed for at læse bøger på grund af en travl hverdag eller andet, er der også mulighed at lytte til lydbøger, som også kan gøres offline – hvor som helst, når som helst. Dermed er der rig mulighed for at få en god historie fortalt, uden at skulle fordybe sig helt ned i bogen, som man ellers ville være nødsaget til. Så når de huslige pligter kalder, er der ingen undskyldninger for at ikke at få en god historie fortalt på samme tid.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.