annonce

Efterskole med alsidige tilbud hitter

Alsidighed er eftertragtet, og det gælder også på Vesterbølle Efterskole.

Er du den seriøse gamer, der drømmer om at gå hele vejen? Eller er du musiktalentet, der ønsker at dygtiggøre dig endnu mere? Eller måske er du begge dele? Så er en alsidig efterskole stedet, hvor du har mulighed for både bredden og dybden i fagene.

Et hav af muligheder

En alsidig eller bred efterskole muliggør typisk, at eleverne kan dyrke forskelligartede interesser, mens der samtidig er plads til, at man kan prøve helt nye ting af. Når man vælger en efterskole som eksempelvis Vesterbølle Efterskole, så får man alt det fantastiske, der traditionelt er forbundet med efterskolelivet. Man får oplevelser, rejser og undervisning, som er meget anderledes end alt det, man kender fra folkeskolen. Man får et unikt fællesskab og venner for livet.

Det, den brede efterskole også tilbyder, er et stort og alsidigt udvalg af linjer og valgfag, som matcher størstedelen af de unges interesser. Afhængigt af efterskole, så kan der ofte vælges på kryds og tværs af interesser. På Vesterbølle Efterskole har man skruet skemaet sammen, så man tilbyder eleverne muligheden for at brede sig ud eller muligheden for en mere fokuseret undervisning inden for enkelte områder. I praksis betyder det, at du ved at vælge bredt kan boltre dig på både fodboldbanen, ved trommesættet og ved en gamercomputer – på ugentlig basis.

Ønsker du derimod mere fordybelse i et enkelt fag, så kan du vælge en linje. Er du eksempelvis på udkig efter en musik efterskole eller en efterskole med masser af musik, så kan du fordybe dig i musiklinjen på Vesterbølle Efterskole. Dér kommer du til at beskæftige dig med musikkomposition, samspil, studieindspilning og mastering samt meget andet. Du kan endda vælge at supplere linjen med kor og soloundervisning i sang eller et musikinstrument og får altså proppet dit skema med musik. Mulighederne er mange.

Efterskolen er en god investering

Det, du tager med dig videre, er ikke blot dét, dit skema indeholder og dit faglige udbytte men en oplevelse for livet. Uanset hvilke interesser du fylder skemaet ud med, så viser al statistik, at efterskole på mange måder er en rigtig god investering. Blandt andet viser undersøgelser, at der er 16 % mindre risiko for at afbryde gymnasiet i utide, hvis du har taget 10. klasse på efterskole. Mange unge vælger en efterskole, hvor der også er mulighed for at vælge en anderledes 10. klasse. Her er udbyttet langt mere, end det pensum lægger op til, for fokus er på den enkelte, på læringsværktøjer og metode – alt sammen noget som hjælper dig godt videre i uddannelsessystemet.

Efterskolelivet er slet ikke så tosset, og derfor tager rekordmange unge da også på efterskole i disse år. Vesterbølle Efterskole er klar til at skræddersy dit skema og give dig det fedeste efterskoleophold – så kig forbi til en snak om mulighederne for netop dig – om du er gamer, musiker, fodboldspiller, noget helt fjerde eller det hele på én gang.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.