annonce

En madoplevelse nær dig

Frederiksberg er helt sit eget. En bydel fuld af ro og opløftende stemning i nærheden af det hektiske indre København.

Går man rundt på Frederiksberg, vil man opdage, at gaderne er fulde af tilbud for sultne og tørstige. At blive mæt og veltilpas uden spænding er følelsen, som vi alle oplever, når vores omgivelser ikke forandres. Behovet for nye madoplevelser ligger konstant i storbymennesket. Sushi2500 åbner i Smallegade på Frederiksberg.

En rigtig god nyhed for de borgere i bydelen, som for længst er blevet trætte af de eksisterende tilbud. Sushi2500 leverer sushi til enhver anledning. Et spisested, der både har passion for at servere god sushi til kunderne fra gaden, men ligeledes til det gode selskab for mange mennesker. Et brand, der gennem flere år i branchen leverer kvalitet til gode priser for sine kunder.

Sushi i Frederiksberg have

Sushi2500 ligger kun 100 meter fra Frederiksberg have. At restauranten både serverer mad i huset og til take-away, gør det muligt for kunden at planlægge den helt rigtige picnic. Er du måske ved at være træt af enten sandwich eller rugbrød i madpakken? Et behov for at tage på skovtur med en madoplevelse i vente? Maden fra Sushi2500 ønsker at skabe de helt perfekte rammer for dig og dit selskab. En mulighed for at forkæle din familie på en søndagsgåtur.

At skabe den kulinariske venindetur på tæppet under solens stråler på en solskinsdag. Mulighederne er mange. Det vigtige er, at sushi åbner for dybere og mere interessante madoplevelser. Det er ligeledes praktisk at spise sushi på turen i parken, da man hverken har brug for kniv eller tallerken. Et sæt pinde til hver deltager – så er måltidet startet. Sushi2500 og Frederiksberg Have har i sandhed potentiale til at blive et fænomen sammen. Se frem til mange gode dates, vandreture og picnics med en portion sushi i hånden under træernes skygge.

Luksus til hverdagen

At spise sushi, uden at prisen river tæppet væk under kundens budget. Et centralt princip hos Sushi2500 – også på Frederiksberg. Prisniveauet på sushi har længe været en central faktor, der holder potentielle kunder væk fra de små fiskeretter. Sushi2500 ønsker at levere mad til priser, hvor de fleste kan være med. Det åbner samtidig op for muligheden for at spise sushi op til flere gange om ugen eller måneden. At sushi ikke bliver den ene gang om året-oplevelse, da prisen er alt for høj. Borgerne på Frederiksberg kan derfor se frem til at nyde en kvalitetsrestaurant både i weekenden og hverdagen.

Bor kunden ikke på Frederiksberg? Sushi2500 ligger blot få hundrede meter fra Frederiksberg Station. Restauranten på Frederiksberg er inden for rækkevidde for de fleste i hovedstadsområdet. Sushi2500 er ligeledes en kæde med flere butikker rundt om i København ved steder som bl.a. Trekroner og Valby. Det gode tilbud på sushi findes ikke kun på Frederiksberg – men adgangen til restaurantens udbud af velsmagende fisk er blot kommet meget tættere på hos beboerne i det hippe og familievenlige Frederiksberg. Et nyt madtilbud i mængden af de mange eksisterende i bydelen – et stærkt tilbud.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.