annonce

En smuk pejseindsats skaber stemning i dit hjem

Den rigtige pejseindsats vil klæde dit hjem og skabe den hyggelige stemning, som du altid har drømt om.

Hvilken type pejseindsats du skal vælge, er et spørgsmål om dine ønsker, men også hvordan hvilke muligheder din bolig giver.

Vælg en integreret pejseindsats til hjemmet

En integreret pejseindsats til hjemmet er blevet et populært valg for mange boligejere, der ønsker en pejs, som matcher med stilen i deres hjem. En integreret pejseindsats udmærker sig ved ikke at optage unødvendigt plads. Og så er den integrerede løsning perfekt, hvis du ønsker en pejs, der kan implementeres naturligt i din stue.

Vælg derfor en integreret pejseindsats, når du ønsker elegante linjer og funktionelt design. Vælger du en pejseindsats, har du naturligvis rig mulighed for at vælge en pejseindsats ud fra din individuelle indretningsstil, samtidig med at du kan få en enkel og samlet løsning.

For mange kunder er en totalløsning helt ideel, da det er ligetil at skabe en drømmepejs, da der indgår pejseindsats, skorsten, puds og alt det andet i én pakke. Find eksempelvis en totalløsning hos Schiedel ISOKERN, der er en dansk forhandler, som har specialiseret sig i funktionelle og smukke pejseindsatser.

Du kan vælge imellem flere moduler

Før du vælger din fremtidige pejs, så må du gøre dig klart, hvad du søger. Pejseløsninger kan nemlig være vidt forskellige. Du kan for eksempel vælge totalløsningerne med pejseindsatser, men du kan også gå med en åben pejs til indendørsbrug eller en havepejs til sommerhuset eller baghaven.

Ønsker du frihed til at indfri dine individuelle ønsker, så find en pejs i flere moduler. Modulerne kan fås i pimpsten, som betragtes som verdens mest velegnede materiale til pejse. Pejseelementerne kan nemt samles med skorstenslim, hvilket en professionel fagmand kan udføre for dig.

Husk dette, før du vælger en pejs

Når du skal vælge den rette pejseindsats, så hav de følgende tips in mente.

Prioriter først og fremmest maksimale brand- og varmeegenskaber, når du vælger en pejs. Dette giver dig ideel sikkerhed og den hyggelige stemning, som du ønsker dig. Herved bliver din pejs også en investering, som du vil få glæde af rigtig mange år fremover.

Tænk herudover gerne over miljøvenlighed, når du vælger din kommende pejseindsats. Kvalitet vil ofte være et godt skridt i retning mod en miljøvenlig model. Derfor er det også bedre at købe en ny pejseløsning, da moderne pejseindsatser eksempelvis har stor fokus på miljø og optimering af luftstrømme. Er du i tvivl kan du altid forhøre dig hos din forhandler.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst