Business

Bor du i Aalborg eller omegn, og er du på jagt efter en god omgang tapas?

Virksomhed

Pingvin

Adresse

Adelgade 12, 9000 Aalborg

Telefon

98 11 11 66

E-mail

mail@pingvintapas.dk

Webside

https://pingvintapas.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 31. maj 2019

En suveræn tapas oplevelse

Tapas er en spise, der kun bliver mere og mere populær. Overalt indføres den i forskellige variationer og med forskellige smagsoplevelser. Oprindeligt stammer konceptet tapas fra Andalusien, men i og med at den spanske ret er blevet så populær, har flere verdenskøkkener taget konceptet til sig.

Tapas er genialt på den måde, det kan serveres i både mindre, mellemstore og større portioner. Det betyder, at det kan være godt som både snack, forret og hovedretter. Det ses derudover ofte, at mange bestiller en stor tapas menu, så der er rig mulighed for, at man kan få smagt lidt af hvert.

Tapas i Aalborg

I og med at tapas kan laves på flere forskellige måder, er der mulighed for at skabe en god madoplevelse, men der er altså også risiko for, at oplevelsen bliver knap så god. Derfor er det vigtigt at sørge for, at den tapas man spiser, også er en god en af slagsen.

Er du på jagt efter en Tapas Restaurant i Aalborg, hvor du kan få en god tapas oplevelse? Så er Pingvin Tapas i særdeleshed en oplevelse, du ikke må gå glip af. Pingvin har, som navnet indikerer, specialiseret sig i tapas, og derfor vil du med garanti få en smagsoplevelse som ingen anden - det er det perfekte sted, hvis du er til tapas.

Smag på verdenen

Tapas er kendt for at tilbyde lidt af hvert, når det serveres, og dette er noget, som PINGVIN Tapas i særdeleshed har taget til sig. De har nemlig sørget for, at du ikke blot kan smage på lidt af hvert fra det samme land, men derimod få smagsoplevelser, hvor samtlige køkkener verden over er inkorporeret - altså en lille jordomrejse serveret på en tallerken.

Verdenstapas hedder deres koncept, og det er altså her, at du vil kunne få lov at smage på, hvad alverdens køkkener har at tilbyde. Her kan du blandt andet smage mad fra Europa, Amerika og Asien, der naturligvis vil være krydret med restaurantens helt egen Pingvin twist, hvor det uden tvivl vil være muligt at smage, at maden er lavet med kærlighed som en del af opskriften. Udover at tilbyde en fremragende smagsoplevelse, så er der hos Pingvin også stor fokus på, at både oplevelsen og servicen i restauranten er god, så man får en oplevelse uden lige hele vejen rundt.

Der er ingen tvivl om, at Pingvin i Aalborg vil være et besøg værd, hvis du vil prøve noget nyt og lækkert.

Nyheder udvalgt til dig