annonce

Er det snart tid til bilsyn?

Måske venter et periodisk bilsyn lige om hjørnet? Er din bil klar det, eller får du ondt i tegnebogen ved tanken? Her får du en oversigt over hvad du kan forberede dig selv og bilen på, inden du ruller bilen ind til servicepersonalet.

Før bilsynet

Din bil er lavet af rigtig mange forskellige bestanddele, og disse bestanddele slides op i løbet af bilens levetid. Når du får foretaget et bilsyn, bliver din bil tjekket for, at de helt vitale dele af bilen virker optimalt, og at bilen er sikkerhedsmæssigt forsvarlig at køre i. Før din bil skal synes, kan du naturligvis selv have indflydelse på hvorvidt bilens bestanddele bliver vedligeholdt og plejet - du kan eksempelvis selv holde øje med at alle lygter virker, at hornet har en konstant klang eller at dækmønsterets dybde er 1,6 mm som er lovkrav.

Pleje af din bil

Nogle af de muligheder for vedligeholdelse, du har som bilejer, kan du udføre med forskellige sprays til bilens forskellige bestanddele. Du kan blandt andet benytte dig af:

Motorrums spray: Med motorrums spray kan du få smurt gummislanger og diverse kabler i motorrummet, så du sikrer at de ikke tørrer ud under - det samme gælder hos øvrige slanger og kabler i bilen, eksempelvis brændstofslanger og bremseslanger.

Servicerens: Hvis du benytter dig af servicerens, kan du behandle alle de bevægelige dele og du kan samtidig optimere forbrænding og brændstoføkonomien i din bil.

Silicone spray: Du kan desuden vedligeholde ting som metaldele, kunststof og tændingsanlæg med en silicone spray, så du kan beskytte mod fugt i bilens forskellige systemer, samt mindske friktion i de bevægelige dele ved brug af en silicone spray.

Book et bilsyn

Bilsyn Vodskov er eksperter indenfor deres felt, og nu kan du både besøge dem i Vodskov og i Nørresundby. De har nemlig åbnet en synshal til bilsyn i Nørresundby i april 2020, hvor de byder velkommen med åbne arme til nye og eksisterende kunder til periodisk bilsyn, omsyn og registreringssyn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.