annonce

Er din computer gået i stykker?

Det kan ske for os alle enhver, og der er ikke noget mere frustrerende, end hvis ens computer går i stykker op til en vigtig eksamen, arbejdsopgave eller noget tredje.

Computere kan gå i stykker af flere årsager, og derfor er det vigtigt, at du finder roden til problemet, før du opgiver og køber en ny computer. Måske du kan redde din nuværende computer, ved at tage den til reparation. Læs med i denne artikel, og hør mere om, hvordan du skal forholde dig, hvis din computer er gået i stykker.

Din computer vil ikke starte – hvad gør du?

Hvis du oplever, at din computer ikke vil starte, så skal du først og fremmest være sikker på, at den ikke er løbet tør for strøm. Hvis du ejer en bærbar, så kan det ske, at den vil løbe tør for strøm, hvis du har glemt at oplade den. Derfor skal du som det første prøve at lade din computer stå og oplade i et par minutter, før du forsøger at tænde den igen. Hvis dette ikke hjælper, så kan du prøve at Google dig til, hvad du kan gøre af andre ting for at starte f.eks. en MAC computer eller en anden bærbar computer. Måske der er en guide online, der kan hjælpe dig på vej.

Tag din computer til reparation

Hvis du ikke kan finde hjælpen online eller hvis du ikke har kunne tænde din computer selv, så skal du overveje at få den til reparation. Her er det vigtigt, du finder et reparationssted, der har speciale i den type af computer, som du har. Ellers kan det blive svært for reparatørerne at hjælpe dig, hvis de ikke kender til den specifikke computer model og mærke, som du har. Hvis du skal have en MacBook til reparation, så skal du finde et sted, der kan udføre Mac reparation . Her vil du kunne få udredet eventuelle fejl ved din computer, og måske få svar på, hvorfor fejlene er sket. Det kan være, du får fortalt, at du skal investere i en ny del til din computer, eller du skal erhverve dig en hel ny computer.

Hvad koster det?

Prisen er varierende fra de forskellige reparationssteder. Det kommer ofte an på den computer model og mærke, som du har, og om reparationsstedet har det specifikke udstyr til at reparere din computer. Hvis du ved, at du skal have udskiftet din computers batteri, så kan du forhøre dig hos forskellige reparationssteder, om hvad de tager for udskiftning af et batteri. På denne måde kan du spare lidt penge. Men det skal heller ikke gøres for billigt, da det kan være et tegn på, at reparationen ikke bliver gjort ordentligt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden