annonce

Er din have blevet kedelig over vinteren?

I Danmark er vinteren hård

I Danmark er vinteren hård, og det er ikke just nemt at holde haven vedlige, når det regner, blæser eller sner. Dette medfører, at haven ofte kommer til at se lidt kedelig ud i vinterperioden. Derfor er der mange, der i løbet af foråret ønsker at give haven en overhaling, så den er klar til en sommer med grillaftener og solskin. Hvis du lige mangler et par gode råd til, hvordan du får helt styr på haven, så tag et kig her. Der kommer nemlig en lille guide til, hvordan man nemt kan gøre sin have lækker og klar til sommeren.

Rens dine fliser

Til de fleste haver hører en stor terrasse, og selvom træterrasser er blevet populære, så er fliser stadig et hit. Men desværre kan fliser være svære at holde pæne med tiden. De kan nemt komme til at se beskidte og kedelige ud, og ikke mindst kan de være fyldt med alger og flisepest - og det er der jo ingen, der synes er særligt tiltalende. Fliserens er derfor en genial løsning på dette problem. Hos Nul-alger.dk kan man nemt købe sig til en effektiv og længerevarende fliserens, som fjerner alger og flisepest. Derudover tilbyder de også imprægnering af fliserne, som gør det muligt at holde dine fliser pæne i længere tid. Til en overkommelig pris er det altså muligt at komme flisepest og alger til livs, og gøre din terrasse helt klar til sommeren.

Få en til at slå græsset for dig

Som oftest fylder græsarealerne det meste af haven, hvilket også betyder, man skal have gang i plæneklipperen. Hvis man ønsker at have en pæn og veltrimmet græsplæne, kræver det også, at man slår græs rimelig ofte over sommerperioden - men hvad gør man, hvis man ikke har tiden til selv at gøre det? Et forslag til dette kan være at spørge sine børn, om de vil tjene lidt ekstra lommepenge ved at slå græs engang imellem, og på den måde holde græsplænen pæn, uden man selv behøver at gøre det. Hvis ikke man selv har børn, så kan man vælge at hænge en seddel op i det lokale supermarked, og tilbyde andre unge mennesker i byen at få et lille ekstra job ved at slå din græsplæne. Det vil med garanti være attraktivt for mange unge mennesker at tjene lidt ekstra penge på den måde, og du slipper for selv at gøre det, eller for at stresse over det ikke bliver gjort ofte nok.

Køb nye havemøbler

Hvis du synes din have ser kedelig ud, er en effektiv løsning at skifte dine havemøbler ud. Har man haft de samme havemøbler i mange år, kan man godt blive træt af dem. Det behøver ikke være de dyreste havemøbler på markedet, man kan såmænd bare tage en tur i IKEA og købe noget nyt. Man skal huske, at nogen gange er det de små ændringer, der gør forskellen, og nye havemøbler vil helt sikkert gøre en større forskel, end man lige er klar over.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.