annonce

Er du forberedt på foråret?

Vi er mange som glæder os til foråret, efter en lang mørketid bagved husets fire vægge.

Efter at hele samfundet har været nedlukket store dele af vinterhalvåret, så bliver det fantastisk at nyde sol og frisk luft, ude i det grønne. I hvert fald for de fleste af os. Hvis du er en af mange danskere som kæmper med høfeber, så er ikke altid varme, sol og grønt græs forbundet med lykke. Heldigvis er der ting du kan gøre. Nysgerrig? Læs med her.

Derfor skal du have en diagnose

Hvis du er i tvivl om du har høfeber , eller bare typisk bliver forkølet hver eneste forår og sommer, så skal du opsøge din læge. Det er nemlig helt afgørende at du får en korrekt diagnose, sådan at du kan blive behandlet for din høfeber. Der findes flere forskellige behandlinger for allergi. Du skal selvfølgelig vælge den som passer bedst til dine symptomer, og i forhold til hvor slemt du er ramt af høfeber.

Det kan selvfølgelig være udfordrende at vide når man er ramt af sygdom, og når det er allergien som hærger i kroppen. Specielt i år, hvor vi har en pågående pandemi, Covid 19, så kan man hurtig komme i tvivl om hvilke symptomer man oplever. Sådan ser du forskel på virus og allergi. Og hvis du er i tvil, så er det altid en god ide at tage en Corona test. Og selvfølgelig, besøg din læge allerede denne uge, hvis du vil undersøge om du lider af høfeber.

Der findes desværre ingen kur som fjerner din høfeber helt, men hvis du formår at finde den helt rigtige medicin til dine symptomer, så kan du leve godt med allergien, også om foråret og sommeren. Du skal ikke opgive bare fordi den første og bedste medicin, som du afprøver, ikke har den store effekt, det er individuelt hvilken medicin som fungerer for den enkelte, og det er derfor helt almindeligt at prøve forskellige typer behandling, inden man finder den med bedst effekt.

Du kan også være opmærksom på at lukke vinduer, og lade være med at tørre dit tøj udenfor hvis der er meget pollen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.