Business

At være bryllupsklar indebærer en hel masse ting. Vigtigst af alt er dog, at du har det helt rigtige tøj på.

Virksomhed

OnlineLingeri

Adresse

Adelgade 29, 9500 Hobro

Telefon

98 52 00 00

E-mail

info@onlinelingeri.dk

Webside

https://www.onlinelingeri.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. mar 2019

Er du helt bryllupsklar?

Som brud er det vigtig at have styr på brudekjolen, men det er lige så vigtigt at sørge for, at du også føler dig komfortabel hele dagen. Det er en lang og smuk dag, og derfor er det faktisk også rigtig vigtigt at have behageligt lingeri til dagen.

Smag og behag

Når du skal ud at vælge bryllupslingeri, så er der to vigtige faktorer, som spiller ind. Først og fremmest er det vigtiggt, om det rent faktisk passer med kjolen, og dernæst er det vigtigt at fokusere på, om det også er behageligt at have på en hel dag. Det er forskelligt fra person til person, hvad der er mest behageligt, og det kommer meget an på dig som person, og hvad du har det bedst i. Mange vælger bodystockings eller corsager, da de giver støtte til hele overkroppen og passer til de fleste brudekjoler.

Er din kjole nedringet, og vil du gerne have, at din barm bliver fremhævet, så er der mange muligheder at vælge imellem. To eksempler på dette kunne være en balconette BH, som løfter barmen flot og efterlader det øverste af barmen synlig eller en push-up BH, der udover at give din barm et fantastisk løft, også centrerer barmen, så der opstår en flot dyb kavalergang. Det er din dag, og det er derfor vigtigt, at du fremstår så smuk som muligt.

Bryllups Lingeri er vigtig at vælge med omhu

Din brudekjole har meget at skulle have sagt i forhold til, hvilket lingeri du skal vælge. Har du en stropløs kjole, passer det bedst med en stropløs BH, så du undgår stropper, der stikker ud. Det får dig til at fremstå stilren og endnu smukkere.

Mange brude vælger to slags bryllupslingeri. Et til dagen og et til bryllupsnatten. Til bryllupsnatten vælger de fleste noget lidt mere vovet for at overraske brudgommen på den specielle nat.

Hos Onlinelingeri i Hobro hjælper de dig med at finde det lingeri, der passer bedst til din brudekjole, så det hele komplimenterer hinanden, så du føler dig godt tilpas på din smukke dag.

Nyheder udvalgt til dig