annonce

Er du klar til at stå skarpt?

Det varer ikke længe, før dette års konfirmationer begynder, og her kan man ikke løbe fra, hvor vigtigt det er, at man er i sit rette element.

En konfirmation er et stort øjeblik for rigtig mange unge mennesker. En dag, der bliver set frem til med både glæde, håb og store forventninger og en dag, der bliver fejret med både klassekammerater og de nærmeste.

Der er rigtig mange ting, der skal holdes styr på til både konfirmationen og til Blå Mandag, som fejres efterfølgende. Vigtigst af alt er dog tøjet.

Overgangen fra barn til voksen

Konfirmationen er kendt for at være den symbolske overgang fra barn til voksen. En overgang, som gerne må markeres på en ekstraordinær måde. Netop derfor er tøjvalget i højsædet for landets mange unge. Det er nemlig her, man virkelig har mulighed for at vise, at man for alvor er ved at træde ind i de voksnes rækker.

Som konfirmand er man både dagens fokuspunkt og højdepunkt hele dagen. Der er ikke et sekund, hvor der ikke er øjne på en, hvilket blot er noget, der skal nydes. Det lægger dog også et ekstra pres på, at tøjet skal sidde lige i skabet.

Tøj til konfirmationen og Blå Mandag

Hos Gate 36 har de fingeren på pulsen, og de ved derfor også, hvad der lige nu er ‘in’, når det kommer til det så vigtige konfirmationstøj til drenge. Her har de helt styr på konfirmand-moden, og de sørger altid for at holde sig opdateret året rundt med nye mærker og outfits, så de kan levere de bedste muligheder og produkter til deres kunder.

Hvad enten konfirmanden har det klassiske eller det stylede outfit for øje, så står de klar hos Gate 36 med de bedste tips og råd.

Lad dig inspirere af det store udvalg

“Der er slet ingen tvivl om, at fyrene ønsker at klæde sig ekstraordinært på til deres konfirmation og Blå Mandag. Vi ser blandt andet flere og flere drenge, som ønsker at iklæde sig en lækker blazer eller habit sammen med nogle smart bukser. Det er helt klart noget af det, der går rigtig godt til festlighederne” udtaler Kasper fra Gate 36.

Butikken har sørget for, at det er muligt at finde det helt rigtige sæt tøj. Det har de gjort ved at helgardere sig med nogle af de lækreste brands, og flere af de nye forårs styles er allerede at finde på hylderne i butikken.

Det er helt forståeligt, at konfirmationen er en vigtig dag, som tilmed markeres på bedst mulig vis ved, at tøjet sidder lige i skabet, så konfirmanden kan føle sig godt tilpas og føle, at dagen netop er meget speciel. Dette års konfirmationer skal helt sikkert nok blive endnu en god en af slagsen, hvor de danske fyre kommer til netop at stå rigtig skarpt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst