annonce

Er du også til læderlooket i din bolig?

Læderlooket ses efterhånden i mange danske hjem. Lædermøbler i diverse former og farver er blevet moderne, og det er der en god grund til.

Læder er holdbart, let at vedligeholde, og så har det et tidløst udseende, der gør, at man roligt kan beholde sine lædermøbler i lang tid uden at blive træt af det. Her kommer der 3 smarte ideer til lædermøbler, der vil gøre en forskel i din bolig.

Sofaen er det mest centrale sted i dit hjem

Tit er sofaen der, hvor familien mødes om aftenen og hygger med en god film. Det er også i sofaen man sidder til eftermiddagskaffe med sine venner, eller der børnene tumler rundt. Sofaen er et centralt punkt i hjemmet, og den bruges til mange ting i løbet af en dag. En sovesofa i læder er derfor en rigtig god tilføjelse til dit hjem. En sovesofa i det flotte læderlook , vil give dig et holdbart mødepunkt for hele familien.

En flot puf

En puf eller en skammel i læder er smart, da det er et multifunktionelt møbel, der kan bruges til lige præcis det, du har lyst til. Du kan bruge den som skammel at sidde på, som fodskammel eller som natbord. Og med det indbyggede opbevaringsrum vil du samtidig få skabt noget plads i dit hjem. Puffen kan du nemt tage med rundt i dit hjem og bruge den hvor som helst det lige passer.

Find dig nogle spisebordsstole med flot læderbetræk

Spisebordet er også et centralt mødepunkt i hjemmet. Mange folk bruger meget tid ved spisebordet. Det kan være for at lave lektier, tegne eller blot sidde og snakke med familien over et godt måltid. Spisebordsstolene er derfor vigtige, at de er gode at sidde på. Samtidig er spisebordet ofte et sted, øjnene let falder, da det er de centrale møbler i spisestuen. Og derfor må de jo også godt se flotte ud. Her kan nogle spisebordsstole med lækkert læderbetræk være en god investering.

Læder har den egenskab, at det er nemt at gøre rent, hvis man skulle spilde. Det er blot at tage en fugtig klud og tørre af. En gang imellem er det en fordel at behandle læderet, så det igen kan holde til en masse brug. Læder ser også bare kanon godt ud, når det er lidt brugt, så med lædermøbler kan du umuligt gå galt i byen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.